Κοραλία Καράντη: Ο γιος της, Εδουάρδος Καλημέρης, έγινε 25 ετών και είναι ένας γοητευτικός νεαρός
1 month, 2 days ago
6

Ο Εδουάρδος Καλημέρης, ο 25χρονος γιος του Τζώνη Καλημέρη και της Κοραλίας Καράντη, έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση στο θέατρο και στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, στην οποία πρωταγωνιστεί η μητέρα του.

Το νουάρ αριστούργημα του Ρομπέρ Τομά, το έργο που με την πλοκή του ανατρέπει τα πάντα και κόβει την ανάσα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, με την Κάτια Δανδουλάκη, την Κοραλία Καράντη, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τον Πάνο Σταθακόπουλο και τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Η στενή σχέση του Εδουάρδου Καλημέρη και της Κοραλίας Καράντη

Ο Εδουάρδος Καλημέρης και η μητέρα του έχουν πολύ στενή σχέση και μάλιστα, η ηθοποιός είχε υπογραμμίσει σε συνέντευξή της στο People, το 2014, όταν ο γιος της μόλις είχε φύγει για σπουδές «τον αποχωρίζομαι πρώτη φορά και είναι δύσκολο για µένα».

Υπενθυμίζεται ότι η Κοραλία Καράντη σε συνέντευξή της στο “The 2night Show”, πριν από μερικές μέρες, αναφέρθηκε στον λόγο που δεν θέλει να αποκαλύψει το πραγματικό της επίθετο.

Όπως σημείωσε «όταν μπήκε στη ζωή μας ο Βύρων Πάλλης, εγώ ήμουν 9 χρονών, οπότε δεν είχα κανένα αντρικό πρότυπο στο σπίτι. Για εμένα ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι είναι κι οι δύο γονείς απαραίτητοι για να μεγαλώσουν τα παιδιά ήρεμα κι ισορροπημένα. Η προσωπικότητα του πατέρα είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να δημιουργήσει το πρότυπο του άντρα που θα αγαπήσει και θα συνδέσει τη ζωή της. Όταν αυτό δεν υπάρχει κι είναι θολό, αχνό, μακρινό ή στραβό, δημιουργεί ένα πρόβλημα στις γυναίκες στο να βρουν μετά… Είχα μια μανία με τους μεγαλύτερους άντρες, όταν ήμουν μικρή. Το αποδίδω εκεί. Μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, αυτό σταμάτησε να ισχύει τόσο πολύ. Ο Βύρων ήταν ένας άνθρωπος που φρόντισε την καλλιέργεια και τη μόρφωσή μου, την αναλυτική μου σκέψη».

Και κατέληξε «δεν λέω δημόσια το επίθετο μου, γιατί είναι κάτι πίσω από το οποίο κρύβομαι. Όταν θέλω να περάσω χωρίς να με παρατηρήσουν. Το Καράντη είναι το πατρικό όνομα της μητέρας του Βύρωνα».

 

Εδουάρδος Καλημέρης και Κοραλία Καράντη

Σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο Εδουάρδος Καλημέρης

 

 Enimerotiko.gr