Κωστάκης Κωνσταντίνου – «Ο Παύλος Χαϊκάλης ούρλιαζε, γίναμε ράκος ψυχολογικά»
6 days ago
6

Πολλές φορές έχει συζητηθεί το όνομα του Παύλου Χαϊκάλη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όταν άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για το κίνημα #metoo έγιναν για τον ηθοποιό καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά ενώ λίγο μετά δημιουργήθηκε ντόρος γύρω από την παράσταση «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ», στην οποία συμμετείχε στην Κύπρο.

Για την συγκεκριμένη συνεργασία μίλησε ο Κύπριος ηθοποιός, Κωστάκης Κωνσταντίνου, που συμμετείχε επίσης στο έργο.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε», στο ΣΙΓΜΑ της Κύπρου, αποκάλυψε ένα περιστατικό με τον Παύλο Χαϊκάλη και τον κατακεραύνωσε.

Είπε χαρακτηριστικά: «Την ημέρα της πρεμιέρας περιμέναμε το λεωφορείο που θα έφερνε τους Έλληνες ηθοποιούς. Mε το που φτάνει, δεν περνάει ένα λεπτό και ακούω κάτι φωνές. Ακούω φωνές από έναν καβγά και ένας συνάδερφός μου υπέθεσε ότι βάλανε τους Έλληνες ηθοποιούς να κάνουν μια μικρή πρόβα. Δεν είχαμε όμως τέτοιο κομμάτι στην παράσταση. Φεύγω από το αυτοκίνητο που ήμουν και πάω να δω. Εκεί ήταν ο κύριος Χαϊκάλης ο οποίος δεν φώναζε, ούρλιαζε. Είναι διαφορετικό να υψώσω τον τόνο της φωνής μου, δεν φώναζε».

«Δεν ξέρω με ποιον τα έβαλε, δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμουν από την αρχή εκεί, φώναζε τέλος πάντων γιατί δεν είχε καμαρίνι», πρόσθεσε.

«Πώς πας, ρε παιδί μου, την ημέρα της πρεμιέρας να κάνει ράκος ψυχολογικά όλους τους συναδέρφους σου και να φωνάζεις! Ποιος είσαι; Με την ίδια λογική θα μπορούσα να φωνάζω κι εγώ, αλλά δεν το κάνω αυτό το πράγμα» αναρωτήθηκε, επίσης, ο Κωστάκης Κωνσταντίνου.

in.gr