Λάγνο βλέμμα, παθιασμένο φιλί: Όταν οι παπαpάτσι “τσάκωσαν” Μενεγάκη – Μακρίδη σε τρυφερό τετ α τετ
1 year, 10 months ago
6

Μια αναδρομή σε παλιό δημοσίευμα έκανε το περιοδικό Ciao, με «πρωταγωνιστές» την Ελένη Μενεγάκη και τον Μίλτο Μακρίδη, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές που ξεχώρισαν με την ευφυΐα τους στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του ’90.

 

Συγκεκριμένα ήταν το 1995 όταν υπήρχαν φήμες πως είχε ξεκινήσει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Μίλτο Μακρίδη.  Οι δύο παραουσιαστές σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα είχαν έρθει αρκετά κοντά εκείνη την περίοδο.

Αν και πολλά λέγονταν για το ποια μπορεί να είναι στην πραγματικότητα η μεταξύ τους σχέση, οι φήμες φούντωσαν όταν η Ελένη Μενεγάκη έφυγε με το όχημα του παρουσιαστή από το κέντρο, όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Ελένη Μενεγάκη

 

Βέβαια πολλοί υποστήριζαν πως δεν συμβαίνει κάτι ανάμεσα στους δύος παρουσιαστές. Ωστόσο η επόμενη εμφάνιση του Μακρίδη και της Μενεγάκη «άφησε κυριολεκτικά άναυδους όσους αμφισβητούν ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους», ανέφερε τότε δημοσίευμα του «Ciao», όπου δημοσιοποίησε φωτογραφίες με τη θερμή αγκαλιά και το φιλί που αντάλλαξαν οι δύο παρουσιαστές.

Το δημοσίευμα ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Μερικοί συνάδελφοί τους αρκέστηκαν στο να χαμογελάσουν με νόημα».

 

 

enimerotiko.gr