Λάκης Λαζόπουλος: Η 1η εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο, μετά την περιπέτεια υγείας του, με εντυπωσιακή συντροφιά
1 year, 4 months ago
6

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση στα μπουζούκια, έχοντας στο πλευρό του μία εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα.

 

Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός αποφεύγει τις κοσμικές εξόδους και προτιμά να διασκεδάζει σε πιο ήσυχα στέκια για φαγητό ή κάνει εμφανίσεις σε θεατρικές πρεμιέρες.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο νυχτερινό κέντρο fantasia

Την περασμένη Παρασκευή, όμως, έκανε τη διαφορά και βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο “Fantasia”, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Πρόκειται για την πρώτη νυχτερινή έξοδο που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την περιπέτεια της υγείας του με τη θρόμβωση στο πόδι του, το περασμένο καλοκαίρι, για την οποία πήρε την απόφαση να ακυρώσει την περιοδεία του με την παράσταση “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη”, ενώ αποχώρησε και από την παράσταση “Προδοσία”, με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου.

 

Το τελευταίο διάστημα έχει κάνει δυναμική επιστροφή με τη δημιουργία της δικής του σχολής υποκριτικής, της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής “Τεχνών Εκατό”, η οποία στεγάζεται στο “Μέγαρο Έβδομης Στέγης” στο κέντρο της Αθήνας.

Εντυπωσιακή μελαχρινή στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου

Μετά από λίγες μέρες, πήγε στο Fantasia, όπου κάθισε στις πίσω θέσεις και παρακολούθησε ευδιάθετος το πρόγραμμα, έχοντας στο πλευρό του μια εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, η οποία φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με σκισίματα.

Λάκης Λαζόπουλος νυχτερινή έξοδος

 

 

 Enimerotiko.gr