Λευτέρης Σουλτάτος – Ο σεφ «λιώνει» για τη Βάσω Λασκαράκη – Το δημόσιο «ευχαριστώ» του
2 years, 6 months ago
6

Σε μία αξιέπαινη πράξη ανθρωπιάς και κοινωνικής ευαισθησίας προς όλους αυτούς που ξαφνικά βρέθηκαν να κατοικούν σε σκηνές εξαιτίας του ισχυρού σεισμού στην Κρήτη, προχώρησε ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ πήρε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει χρήματα και τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους. Όλες αυτές τις μέρες καλούσε μέσω των social media όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια και γι΄αυτό θέλησε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που τον στήριξαν.

Την Παρασκευή (1/10) δημοσίευσε κάποια stories, στα οποία έκανε και από μία αφιέρωση σε όσους του στάθηκαν.

Αρχικά αναφέρθηκε στους αγαπημένους του κουμπάρους, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο

«Τους σύντεκνούς μου! Φίλιππο Μιχόπουλο & Αθηνά Οικονομάκου για την προσφορά σε χρήματα να αγοραστούν καινούργια sleeping bag. Ευχαριστούμε σύντεκνοί μου! Ξέρω, θα νευριάσεις. Δε θα ήθελες να σας αναφέρω, αλλά πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος», έγραψε.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τη Δέσποινα Βανδή που προσφέρθηκε να βοηθήσει χωρίς καν να της το ζητήσει κάποιος.

«Τη Δέσποινα Βανδή. Χωρίς να της το ζητήσει κάποιος, προθυμοποιήθηκε και επικοινώνησε μαζί μου για να βοηθήσει να καλυφτούν ανάγκες των σεισμοπαθών! Συγκινητικό! Ευχαριστώ, Δέσποινα! Ευχαριστούμε!», έγραψε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη, λέγοντας:

«Και φυσικά την αγαπημένη μου γυναίκα, Βάσω! Που από την αρχή είναι μαζί μου στην προσπάθεια να βοηθήσει και ηθικά και πρακτικά. Σε όποια ανάγκη έχει παρουσιαστεί είναι θετική στην προσφορά προς τους συνανθρώπους μας (και ακόμη δε με έχει σκοτώσει)».