Lily-Rose Depp: Η κόρη του Johnny Depp ετοιμάζεται για τo γύρισμα και ποζάρει ολόγυμνη
1 year, 2 months ago
6

Στα βήματα του διάσημου μπαμπά της -και μαμάς της- η Lily-Rose Depp, η οποία από το μόντελινγκ πηδά στον χώρο του θεάματος και πρωταγωνιστεί στην καινούργια σειρά του HBO, “The Idol”.

Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023 αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία προβολής.

Η κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis στα 23 της χρόνια συνδυάζει την ομορφιά και τα ταλέντα των γονιών της, ενώ σίγουρα ξέρει πώς να προκαλεί και να προσελκύει τα βλέμματα παίζοντας καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας.

Αυτήν τη φορά η Lily-Rose Depp ανέβασε ένα αποκαλυπτικό στιγμιότυπο από την προετοιμασία της για τα γυρίσματα της σειράς. Η νεαρή ηθοποιός ποζάρει ολόγυμνη ενώ ο κομμωτής της χτενίζει τα μαλλιά.

Credit: Lily-Rose Depp/InstaStory

Η Γαλλοαμερικανίδα ηθοποιός στη σειρά υποδύεται την ανερχόμενη popstar Jocelyn, ενώ πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Τhe Weeknd, ο οποίος υποδύεται τον μέντορά της. Με φόντο τη μουσική βιομηχανία, το The Idol επικεντρώνεται σε έναν γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτη μιας σύγχρονης λατρείας, ο οποίος αναπτύσσει μια περίπλοκη σχέση με ένα ανερχόμενο είδωλο της pop.

Στη σειρά, η οποία δημιουργήθηκε από κοινού από τον δημιουργό του Euphoria, Sam Levinson, τον The Weeknd και τον Reza Fahim, πρωταγωνιστούν επίσης οι Suzanna Son, Troye Sivan, Dan Levy, Moses Sumney, Jane Adams, Jennie Ruby Jane, Eli Roth, Rachel Sennott, Ramsay, Da ‘Vine Joy Randolph, Hari Nef, Mike Dean και Hank Azaria.

instyle.gr