Μαρία Κανελλοπούλου – Διαφωνεί με τα κανάλια που δεν θα παίζουν πια σειρές με τον Φιλιππίδη
2 years, 7 months ago
6

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» εμφανίστηκε η Μαρία Κανελλοπούλου για να μιλήσει για την τηλεοπτική σειρά «Ήλιος» στην οποία συμμετέχει.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων και για το ζήτημα των εμβολίων, αλλά και για τη διακοπή των επαναλήψεων όλων των σειρών με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην τηλεόραση.

Όπως εξήγησε η Μαρία Κανελλοπούλου, έχει κάνει το εμβόλιο, όμως στην αρχή φοβόταν πάρα πολύ. Για αυτό και δείχνει κατανόηση σε εκείνους που εξακολουθούν να διστάζουν.

Σχολιάζοντας την απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να μην παίζουν πια σειρές με τον προφυλακισμένο με τις κατηγορίες του βιασμού και απόπειρας βιασμού, Πέτρου Φιλιππίδη, η Μαρία Κανελλοπούλου εξέφρασε τη διαφωνία της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είπε:

«Όταν έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης η κάθε υπόθεση δεν μπορώ να καταλάβω πώς κόβεται μία σειρά που έπαιζε ο Φιλιππίδης και ακόμα 50 άνθρωποι. Ο Φιλιππίδης την πληρώθηκε πάρα πολύ καλά τη δουλειά, τις επαναλήψεις και κόβεις ένα μικρό μεροκάματο από ανθρώπους που περιμένουν αυτό το μικρό δυο φορές τον χρόνο. Για αυτούς μπορεί να είναι πολύ μεγάλο.

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δικάζονται μαζί και άνθρωποι που δεν έφτιαξαν. Το βρίσκω υποκριτικό».

 

in.gr