Μαρία Κορινθίου: Θύμα απάτης η ηθοποιός – Τι συνέβη;
1 year, 7 months ago
6

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της ακολούθους, για μία διαφήμιση σκευάσματος που κυκλοφορεί στο internet, στην οποία αναφέρεται το όνομά της και πως το χρησιμοποίησε για να χάσει κιλά.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο σκεύασμα και μάλιστα ανέφερε πως έχει ήδη κινηθεί νομικά.

  • Διαβάστε επίσης: Χαμός με την Μαρία Κορινθίου – Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό

«Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο διαφήμιση ενός σκευάσματος αδυνατίσματος με το όνομα «KETOBLACK» η οποία χρησιμοποιεί το όνομα και τις φωτογραφίες μου και αναγράφει για διαφημιστικούς λόγους, πως εγώ κατάφερα να χάσω κιλά χρησιμοποιώντας το.

Για το λόγο αυτό, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως ουδεμία σχέση έχω με αυτό το προϊόν και ως εκ τούτου ποτέ δεν προέτρεψα και ούτε προτρέπω κάποιον να το αγοράσει παρέχοντας την εγγύησή μου για την ασφάλεια του. Τέλος, έχω προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες τόσο ενώπιων δικαστικών αρχών όσο και ενώπιον του αρμοδίου Ε.Ο.Φ.

Πάρα πολλά μηνύματα και σας ευχαριστώ πολύ και για την ενημέρωση αλλά και το ενδιαφέρον σας. Τίποτα από όλα αυτά που αναγράφονται στα κείμενα της διαφήμισης του σκευάσματος δεν είναι αληθή».

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου