Μαρία Σαράποβα: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ανήμερα των γενεθλίων της
2 years, 7 days ago
6

Η καλλονή του τένις θα γίνει μητέρα στα 35 της χρόνια – Ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της με τον οποίο θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί

Την πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαρία Σαράποβα. Η διάσημη τενίστρια έκλεισε τα 35 της χρόνια απολαμβάνοντας τη ζωή μακριά από τα γήπεδα του τένις και με μια ανάρτησή της στο Instagram ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Η Μαρία Σαράποβα μετά από συνεχείς τραυματισμούς που είχε από το 2017 αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2020.

Η Σαράποβα ήταν μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του παγκόσμιου τένις.

«Άγγελος του τένις», «ξανθιά καλλονή», «Ρωσίδα σειρήνα» ήταν μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που συνόδευαν την 35χρονη πρώην τενίστρια στην καριέρα της.

Ξεχώριζε όχι μόνο για τις επιδόσεις της εντός γηπέδων αλλά και για την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Η Μαρία Σαράποβα κατάφερνε να κλείνει συμφωνίες-μαμούθ με χορηγούς οίκους μόδας. Είναι είναι από τις πιο πλούσιες αθλήτριες του κόσμου. Εξάλλου ήταν η πρώτη Ρωσίδα τενίστρια που κατέκτησε όλους τους τίτλους Grand Slam διεθνώς.

Η ανάρτηση ανήμερα των γενεθλίων της
Ανήμερα των γενεθλίων ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια με φουσκωμένη κοιλίτσα, με φόντο μια όμορφη παραλία. «Πολύτιμα ξεκινήματα! Το να τρώω τούρτα γενεθλίων για δύο πάντα ήταν η ειδικότητα μου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία η Σαράποβα.

Ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της

Ένα χρόνο σχεδόν μετά την απόφαση της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, η κορυφαία τενίστρια, Μαρία Σαράποβα, ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση των αρραβώνων της στο Instagram.

Ποζάροντας αγκαλιασμένη με τον αγαπημένο της ανάρτησε στον προσωπικό της λογαρισμό μια τρυφερή φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Είπα “ναι” από την πρώτη ημέρα που σε γνώρισα. Αυτό ήταν το μικρό μας μυστικό, έτσι δεν είναι;».


Μάλιστα και ο γοητευτικός Βρετανός, Αλεξάντερ Τζιλκς, έκανε μια παρόμοια ανάρτηση, που έγραφε: «Σ’ ευχαριστώ που με έκανες ένα πολύ, πολύ ευτυχισμένο αγόρι. Ανυπομονώ για μια ζωή όπου θα σε αγαπάω και θα μαθαίνω από σένα».


Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαράποβα αρραβωνιάζεται καθώς το 2010 είχε «πει το ναι» στον NBAer Σάσα Βούγιασιτς, ωστόσο ο αρραβώνας έληξε άδοξα το 2012.

sharapovaex

Το όμορφο ζευγάρι που είναι μαζί από το 2018 ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, δίχως να κρατά μυστικό πλέον τον δεσμό τους!


Ο 41χρονος Βρετανός είναι επιφανής επιχειρηματίας στο χώρο της τέχνης, επιστήθιος φίλος του πρίγκιπα Χάρι, ενώ ήταν παντρεμένος για τέσσερα χρόνια με τη σχεδιάστρια μόδας Misha Nonoo (κολλητής της Μέγκαν), προτού χωρίσουν το 2016.

SARAPOVA3


Αξίζει να σημειωθεί πως η κορυφαία Ρωσίδα τενίστρια που έφτασε στο Νο1 και κατέκτησε 5 Grand Slam, το 2019 γνωστοποίησε την απόσυρσή της από τα τερέν. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Inc μιλώντας για αυτόν τον επίλογο, δήλωσε:

«Ήταν κάτι που υπήρχε στο μυαλό μου για αρκετό καιρό, πριν τελικά το πάρω απόφαση. Γνωρίζω καλά το σώμα μου και τις δυνατότητές μου. Καλύτερα απ’ οποιονδήποτε άλλον, προφανώς. Συζητώ με πολλούς ανθρώπους που μου δίνουν συμβουλές, αλλά η τελική απόφαση πρέπει πάντα να λαμβάνεται ατομικά.

Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να σταματήσω, τη στιγμή που έχασα τη δίψα μου για ανταγωνισμό, για να αγωνίζομαι και για να κερδίζω. Και αυτό δεν επανέρχεται. Συνειδητοποίησα πως ήμουν περισσότερο χαρούμενη κάνοντας άλλα πράγματα εκείνη την περίοδο».

maria3


tennis4