Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής – Ετοιμάζονται και για την βάφτιση του γιου τους
2 years, 6 months ago
6

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας οι δύο ηθοποιοί, Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής, αφού υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, ετοιμάζονται για την βάφτιση του γιου τους,

Το ζευγάρι είχε αναφερθεί σε παλιότερη συνέντευξη για την απόφασή τους να υιοθετήσουν:

«Μία μέρα έμαθα ότι μία εξ’ αίματος συγγενής μου, που ζει χρόνια στο περιθώριο, έμεινε ξανά έγκυος. Ήξερα ότι αυτό το παιδί, αν κατάφερνε να γεννηθεί, θα κατέληγε σε κάποιο ίδρυμα, δεδομένης της κατάστασης της μητέρας του, που ήταν ανίκανη να το φροντίσει. Κοιταχτήκαμε με τον Μιχάλη στα μάτια και πήραμε αμέσως την απόφαση», είχε δηλώσει στην Vogue ο Γιώργος Μακρής.

Τελικά μέσα από νομικές διαδικασίες πήρε τελικά την συγγενική επιμέλεια του παιδιού, το οποίο τα τελευταία τρία χρόνια μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες.

Ο μικρός θα πάρει το όνομα Νικηφόρος, καθώς γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού και είναι για εκείνους «ένας πραγματικός νικητής της ζωής».

Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία της βάφτισης καθώς οι δύο γονείς επιθυμούν η τελετή να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.