Νανά Παλαιτσάκη: Η Δέσποινα Βανδή είναι μια σταρ – Το έχει καταλάβει ο Βασίλης Μπισμπίκης;
19 days ago
6

Η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, με αφορμή το νέο της βιβλίο. Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Νανά Παλαιτσάκη τόνισε συγκεκριμένα ότι:

Credit: Νανά Παλαιτσάκη/Instagram

“Μιλάμε για την παράσταση Πέρσες. Κυνηγάνε τα τηλεοπτικά συνεργεία τον κύριο Μπισμπίκη και την κυρία Βανδή. Δεν με αφορούσε αυτό το κυνηγητό αλλά η παράσταση. Βλέπω δεκάδες δημοσιογράφους να έχουν περικυκλώσει το θέατρο και να κυνηγάνε έναν Μπισμπίκη και μια Βανδή, ο οποίος κ. Μπισμπίκης δεν έχει καταλάβει ότι συνοδεύει μία σταρ γιατί για τον μικρόκοσμο της Ελλάδας η Βανδή είναι σταρ”.

Και υπογράμμισε η δημοσιογράφος:

«Άρα, επειδή η Δέσποινα Βανδή είναι μια σταρ και εκείνος ηθοποιός, θα πρέπει να αντιμετωπίζει τους δημοσιογράφους με ευγένεια και ούτε να τον κυνηγάνε, ούτε να μην στέκεται. Διότι αν δεν υπήρχαν οι δημοσιογράφοι δεν θα είχε εισπράξει και εκείνος τα καλά της δημοσιότητας. Μην τρελαθούμε”

Πρόσθεσε δε το κερασάκι της στο τέλος:

“Έχω συναντήσει τον Σπίλμπεργκ καλοκαίρι στην Κεφαλονιά. Ο άνθρωπος κάθισε, μπροστά στο αεροδρόμιο, λίγο πριν φύγει, να μου μιλήσει για τα πάντα! Με απλότητα, με ειλικρίνεια, με ήθος, με καμία αλαζονεία. Και κλείνω την παρένθεση”.

Πηγή: enikos.gr