Νάντια Μπουλέ-Γιώργος Ισαάκ: Η συνταγή της ευτυχίας
2 years, 8 months ago
6

Της Νίκης Κώτσου

Τη συνταγή της ευτυχίας έχουν βρει η ηθοποιός Νάντια Μπουλέ και ο θεατρικός παραγωγός Γιώργος Ισάακ, οι οποίοι καλοδέχθηκαν στα μέσα Ιουλίου το πρώτο τους παιδί. Η μικρή πριγκίπισσά τους ήρθε για να αλλάξει τη ζωή τους, να ολοκληρώσει το δέσιμό τους και να μεγαλώσει την οικογένειά τους, όπως το επιθυμούσαν και οι δύο. Η απάντησή τους στην επικοινωνία που είχαμε μαζί τους ήταν λιτή: «Δεν θα θέλαμε να κάνουμε κάποια δήλωση», ανέφεραν, καθώς έχουν αποφασίσει από κοινού να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογενειακή γαλήνη τους. «She’s here», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Γ. Ισαάκ, ενώ η ηθοποιός προτίμησε να αποτυπώσει την ευτυχία της με το τραγούδι του Αλκίνοου Ιωαννίδη «Αύριο». Η ταλαντούχα ηθοποιός είχε ετοιμάσει το καλαίσθητο παιδικό δωμάτιο, επιλέγοντας χρώματα στις αποχρώσεις του μπεζ και του ροζ, ενώ το διακόσμησε με λουλούδια και αντικείμενα επιλεγμένα από ελληνικές εταιρείες.

Αυτή την περίοδο, η Ν. Μπουλέ ασχολείται πολύ με το παιδί της και με όσο χρόνο τής μένει με την εταιρεία βιολογικών προϊόντων που ίδρυσε πρόσφατα, αλλά και με την προετοιμασία της εκπομπής «Dot» που θα παρουσιάζει με τον Μίνωα Θεοχάρη. Η Νάντια είναι σε σχέση με τον θεατρικό επιχειρηματία και παραγωγό τα τελευταία πέντε χρόνια. Από την αρχή έχει κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους, κάνοντας λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφό της. Ωστόσο, κατά καιρούς μοιράζεται πράγματα που αφορούν την προσωπική ζωή της, όπως τον τρόπο που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στον αγαπημένο της.

«Εστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δεν μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Ετσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμασταν σπίτι, πίναμε ποτό…», είχε πει η Ν. Μπουλέ. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν το ζευγάρι θα προγραμματίσει τον γάμο του μαζί με τη βάφτιση της μικρής, σίγουρα, ωστόσο, δεν θα βιαστεί, εξαιτίας και των περιορισμών λόγω της πανδημίας. Αλλωστε, η ηθοποιός δεν βλέπει πολύ θετικά τον θεσμό του γάμου, καθώς στο παρελθόν έχει δηλώσει σχετικά: «Με τον αδελφό μου, περάσαμε αναταράξεις. Η σχέση μου με τον γάμο παραμένει προβληματική. Δεν νομίζω να παντρευτώ ποτέ. Δεν έχω καλή εικόνα από τους γάμους. Για εμένα είναι σημαντικό να είσαι με κάποιον που νιώθεις ασφαλής ψυχικά και συναισθηματικά. Νιώθω παντρεμένη με τον σύντροφό μου. Δεν χρειάζεται να υπογράψω κάπου γι’ αυτό».

Πηγή: Realnews