Νάντια Κοντογεώργη: Δεν διαχειριζόμουν ανώδυνα τις αρνητικές κριτικές όταν ήμουν στην τηλεόραση
1 month, 4 days ago
6

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι του MEGA βρέθηκε η Νάντια Κοντογεώργη.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση αλλά και το μιούζικαλ Mamma Mia στο οποίο πρωταγωνιστεί.

«Όλες οι εμπειρίες έχουν πολλά χρώματα μέσα. Συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους. Αλλά φυσικά και όλη αυτή η δύσκολη καθημερινότητα επιφέρει και ένα στρες, διαφορετικό από εκείνο που έχω μάθει να διαχειρίζομαι ως ηθοποιός. Εκτίθεσαι ως ο εαυτός σου. Θα το ξαναέκανα αλλά επειδή πλέον έχω γνώση για πράγματα θα το διαχειριζόμουν μέσα μου πολύ διαφορετικά. Θα προσπαθούσα να κρατήσω αποστάσεις. Δεν με δυσκόλεψε ποτέ κάτι συγκεκριμένο» είπε αρχικά η Νάντια Κοντογεώργη.

Απαντώντας για το κομμάτι της κριτικής που υπάρχει έντονα στον χώρο, η ίδια ανέφερε: «Προφανώς δεν διαχειριζόμουν ανώδυνα τις αρνητικές κριτικές, αλλά τις διαχειριζόμουν. Με μικρά βήματα στην καθημερινότητα όπως όλοι μας. Δεν είναι εύκολο να απαλλαγούμε από τις ανασφάλειές μας! Καλή επιτυχία σε όλους!».

Η Νάντια Κοντογεώργη αναφέρθηκε και στην παράσταση Mamma Mia και εξήγησε ότι πρόκειται για ένα τόσο διασκεδαστικό έργο που είναι σαν πάρτι.