Νεφέλη Ορφανού: «Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου φούντωσε η φωτιά, ευτυχώς που ήμουν ξύπνια»
2 years, 3 months ago
6

Η Νεφέλη Ορφανού περιέγραψε το περιστατικό που σημειώθηκε, που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

 

Η ηθοποιός γλίτωσε από θαύμα, όταν πήρε φωτιά η ηλεκτρική της κουβέρτα, την ώρα που πήγαινε να την πάρει ο ύπνος και την έσωσε το σκυλάκι της.

Νεφέλη Ορφανού:  Το περιστατικό που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εκεί που κοιμόμουν και κάνω ανήσυχο ύπνο πήρε το μάτι μου ένα περίεργο φως στο κάτω μέρος της κουβέρτας προς τα πόδια. Και έκανε ο σκύλος ”μμμμμμ” για ώρα. ”Βρε κοιμήσου” γιατί κοιμούνται μαζί μου έλεγα. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου αυτό το πράγμα φούντωσε, ευτυχώς ήμουν ξύπνια και μπόρεσα και το αντιμετώπισα. Έκτοτε δεν ξαναέβαλα ποτέ μα ποτέ ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο ηλεκτρικό στο κρεβάτι».

 

Σύμφωνα με τους ηλεκτρολόγους είναι συχνό φαινόμενο να εκδηλώνεται φωτιά από ηλεκτρική κουβέρτα λόγω βραχυκύκλωσης καλωδίων.

Νεκρός 41χρονος από βραχυκύκλωμα ηλεκτρικής κουβέρτας

Υπενθυμίζουμε πως ένας 41χρονος έχασε τη ζωή του στα Λιόσια, όταν βραχυκύκλωσε η ηλεκτρική κουβέρτα.

 

«Ακόμα δεν μας έχουν ενημερώσει το πώς έγινε το τι μπορεί να έγινε αλλά εμείς, φαντάζομαι ότι μπορεί να είναι ή η ηλεκτρική κουβέρτα, η οποία βραχυκύκλωσε, το πιθανότερο ή από τσιγάρο αλλά τσιγάρο το αποκλείουμε γιατί δεν πολύ κάπνιζε, δε μπορούσε δυσκολευόταν με το τσιγάρο» δήλωσε ο αδελφός του θύματος.

enimerotiko.gr