Nicola Peltz: Nέο «χτύπημα» κατά της Victoria Beckham – Φουντώνουν οι φήμες για διαμάχη νύφης-πεθεράς
1 year, 9 months ago
6

Η Nicola Peltz φαίνεται να έχει ρίξει άλλο ένα… γάντι στην υποτιθέμενη κόντρα της με την πεθερά της Victoria Beckham.

H ανερχόμενη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο του συζύγου της Brooklyn Beckham όπου εκφράζει τη χαρά της που αυτός βρίσκεται με την “υπέροχη οικογένειά της” και απέφυγε να πάει διακοπές με τους γονείς και τα αδέρφια του για να περνά χρόνο με τους συγγενείς της γυναίκας του.

Grgo Jelavić/PIXSELL

Εδώ και εβδομάδες οι θαυμαστές αναρωτιόνται αν η τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας, μητέρα του Brooklyn, Victoria Beckham, είχε τσακωθεί με τη νύφη της, αφού παρατήρησαν ότι οι δυο τους, αν και συνήθιζαν να ανταλλάσσουν κολακευτικά σχόλια στα social media κάνοντας like η μία στην άλλη, εδώ και καιρό τηρούν… διαδικτυακή σιωπή.

Τώρα φαίνεται ότι ο Brooklyn παίρνει το μέρος της συζύγου του στην υποτιθέμενη διαμάχη, αφού έχασε το ταξίδι με ολόκληρη την οικογένειά του, που αυτήν τη στιγμή κάνει διακοπές σε mega yacht στην Ευρώπη, και αντ’ αυτού διασκεδάζει με τα αδέλφια της Nicola, ενώ την Κυριακή γιόρτασε τα γενέθλια της 94χρονης γιαγιάς της συζύγου του, Bunny.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltzbeckham)

H ηθοποιός, που παντρεύτηκε τον εκκολαπτόμενο σεφ τον Μάιο, επεσήμανε την πίστη του συζύγου της αναρτώντας ένα αξιολάτρευτο βίντεο όπου ο Brooklyn διαβάζει μια κάρτα γενεθλίων στη γιαγιά της Nicola και την ευχαριστεί που του επέτρεψε να μπει στην “υπέροχη οικογένειά” της.

Η Nicola μοιράστηκε μία στιγμή μεταξύ του συζύγου και της γιαγιάς της, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι αυτή και ο Brooklyn είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς συνεχίζονται οι φήμες για διαμάχη ανάμεσα στους Peltz και τους Beckham.

@hollywoodlife

Ο φερόμενος καυγάς ξεκίνησε στον γάμο της Nicola με τον Brooklyn, όταν αναφέρθηκε ότι η Victoria και o David δεν κάθονταν στο γαμήλιο τραπέζι. Ένας θεατής ισχυρίστηκε ότι οι Beckham “δεν ήταν στην πρώτη γραμμή” και ότι “ο γάμος αφορούσε την οικογένεια Peltz”.

Από τότε, η Nicola και η Victoria μετά βίας κάνουν like η μία στις φωτογραφίες της άλλης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρά το γεγονός ότι συνήθιζαν πάντα να υποστηρίζουν η μία την άλλη στο διαδίκτυο και οι φήμες εντάθηκαν όταν ο Brooklyn δεν πήγε στις οικογενειακές διακοπές όπως κάθε χρόνο.