Νικολέτα Ράλλη – Εκμυστηρεύτηκε την χειρότερη συνεργασία της στην τηλεόραση
1 month, 5 days ago
6

Η Νικολέτα Ράλλη αναφέρθηκε πρώτη φορά on air για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε βιώσει σε συνεργασία της.

Η παρουσιάστρια με αφορμή την συνέντευξη που έκανε με τον Γιώργο Χατζηπαύλου είπε: «θέλω να πω και κάτι για τον Γιώργο, το οποίο μάλλον θα μου το φυλάει για μια ζωή. Εγώ έκανα το λάθος, όταν μετά τα Σκερτσάκια και τα Σφηνάκια είχα μια πρόταση να παρουσιάσω μια μεσημεριανή εκπομπή στο STAR Channel, που μου είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι μια εκπομπή τέχνης, μια εκπομπή κοινωνική, πολιτισμική και σκέφτηκα ‘θα πω στον Γιώργο που είναι φίλος μου να έρθει και να συνεργαστούμε στο Made in STAR’. Καμία σχέση».

Και ο Γιώργος Χατζηπαύλου τόνισε: «Δεν έχω υποφέρει περισσότερο στη ζωή μου σε τέτοιον βαθμό. Δηλαδή δεν υπήρχε ούτε μια στιγμή. Ήταν ανυπόφορο».

Με τη Νικολέτα να συμπληρώνει: «Ούτε και εγώ. Παιδιά, αυτό δεν υπήρχε. Ήταν ανυπόφορο. Συγνώμη. Ζητάω συγνώμη». Και πρόσθεσε ο Γιώργος: « Δεν έφταιγε κανένας. Δεν έφταιγε ούτε η ομάδα ούτε εσύ. Κανένας. Είναι από αυτά που λες ότι είναι εντελώς άλλο περιβάλλον».

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Πονάνε τα μάτια μου και μόνο που το βλέπω! Θυμάμαι τον Γιώργο να είναι μονίμως ο άνθρωπος δυσαρεστημένος διότι εμείς δεν είχαμε καμία δουλειά να σχολιάζουμε την showbiz με την κίτρινη έννοια. Και δεν το ήθελα να το κάνουμε και δεν έχω και εγώ ιδέα. Μας είχαν πει τελείως διαφορετικό πράγμα και γω πίστευα, γιατί ήμουν και μικρή τότε, ότι αυτό θα γίνει. Έτσι πίστευα τότε. Επίσης, θέλω να πω και κάτι μιας και μιλάμε για το #metoo. Στη συγκεκριμένη εκπομπή και δεν με ενδιαφέρει, δεν χρειάζεται να πω ονόματα, δεν έχω ξανακούσει αρχισυντάκτρια στη ζωή μου να μιλάει έτσι στα παιδιά. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ, δεν μπόρεσα ποτέ να βγω να μιλήσω γιατί δεν το είχε κάνει σε μένα αλλά να μιλάνε έτσι σε άνθρωπο στη δουλειά, με τον χειρότερο και τον χείριστο τρόπο, δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ στη ζωή μου».

Και κατέληξε: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει πως θα μου συμπεριφερθούν που είμαι κεντρική παρουσιάστρια. Με ενδιαφέρει πως συμπεριφέρονται στους δημοσιογράφους και στα παιδιά που κάνουν όλη μέρα έξω ρεπορτάζ».

 

in.gr