O Ben Affleck αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το διαζύγιό του από την Jennifer Garner: «Άρχισα να πίνω»
2 years, 4 months ago
6

Βλέποντας τον Ben Affleck σε στιγμές πάθους με την Jennifer Lopez, μετά την επανασύνδεσή τους, ίσως ξεχνάμε ότι προηγήθηκε ένα επώδυνο διαζύγιο για τον ηθοποιό, από την Jennifer Garner, με την οποία μάλιστα μοιράζονται τρία παιδιά: τους Violet, 16 ετών, Seraphina, 12 ετών, και Samuel, 9 ετών. Σε νέα συνέντευξή του στον Howard Stern ο Affleck μίλησε ανοιχτά για τον δυσλειτουργικό γάμο τους και τον χωρισμό, σχολιάζοντας ότι γύρω από αυτό γράφτηκαν «φοβερά ψέματα».

Προσπαθώντας να αποκαταστήσει την αλήθεια, είπε: «Δώσαμε χρόνο, πήραμε μια απόφαση, απομακρυνθήκαμε. Ο γάμος μας απέτυχε. Αυτό συμβαίνει. Αγαπάω και σέβομαι κάποιον, αλλά δεν θα συνεχίσω να είμαι παντρεμένος μαζί του». Ένας λόγος που πάλεψαν να σώσουν τη σχέση τους ήταν και τα παιδιά τους, αλλά τελικά συνειδητοποίησαν ότι ο γάμος τους δεν ήταν ένα παράδειγμα προς μίμηση που θα ήθελαν να τους δώσουν.

«Δώσαμε χρόνο, πήραμε μια απόφαση, απομακρυνθήκαμε. Ο γάμος μας απέτυχε. Αυτό συμβαίνει. Αγαπάω και σέβομαι κάποιον, αλλά δεν θα συνεχίσω να είμαι παντρεμένος μαζί του».

«Νιώσαμε και οι δύο: Δεν θέλουμε να είμαστε το πρότυπο του παντρεμένου ζευγαριού για τα παιδιά μας». Στην άσχημη ατμόσφαιρα του σπιτιού συνέβαλε και η εξάρτησή του από το αλκοόλ: «Ο γάμος μας ήταν ένας λόγος που άρχισα να πίνω, ήμουν παγιδευμένος».

Φυσικά, ούτε η διαδικασία του διαζυγίου ήταν εύκολη: «Είχαμε στιγμές έντασης; Είχαμε διαφωνίες για την κηδεμονία; Ήταν δύσκολα όλα αυτά για εμάς; Θυμώσαμε; Ναι. Αλλά κατά βάθος, υπήρχε σεβασμός μεταξύ μας. Το ήξερα ότι ήταν καλή μαμά. Ελπίζω να ξέρει ότι ήμουν καλός μπαμπάς. Έπρεπε να γίνω νηφάλιος, κι αυτό το ήξερα και το αναγνώριζα».

marieclaire.gr