Ο Λαζόπουλος… «εμβολιάζει» το ίντερνετ! «Ντου» με «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και «Δέκα μικρούς Μήτσους»
3 years, 2 months ago
6

Πέντε live streaming, από τις 13 Φεβρουαρίου

Ο Λάκης Λαζόπουλος, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και «Οι δέκα μικροί Μήτσοι εμβολιάζονται»!

Ο δαιμόνιος δημιουργός εισβάλλει στο διαδίκτυο και με πέντε live streaming εκπομπές (αρχίζοντας με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου) υπόσχεται γερές δόσεις σάτιρας! Μετά τις 13 του μήνα και για τρία Σάββατα τη σκυτάλη θα πάρουν οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» και οι εκπομπές ολοκληρώνονται πανηγυρικά με ένα ακόμα «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», με καλεσμένους-έκπληξη!

Οσο για το τι θα έχουν οι «Δέκα μικροί Μήτσοι»; Το μενού γέλιου θα έχει από τη «Lady 21», που αποκαλύπτει τις στιλιστικές επιλογές που είχαν οι… Σουλιωτοπούλες, ενώ θα λύνει και απορίες πολιτών για την Επανάσταση του 1821, μέχρι και τον περιβόητο αστυνομικό που εκπαιδεύει τους συναδέλφους του για τα νέα μέτρα εν μέσω lockdown!

Ο Λάκης Λαζόπουλος μάλιστα, έχοντας ενσυναίσθηση του τι περνά ο κοσμάκης εν μέσω της πανδημίας, έχει φροντίσει οι τιμές των εισιτηρίων να είναι χαμηλές για όποιον θέλει να παρακολουθήσει τις εκπομπές του στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» το εισιτήριο θα κοστίζει 9,90 ευρώ (live) και 4,90 ευρώ (on demand). Για την παράσταση «Οι δέκα μικροί Μήτσοι εμβολιάζονται» θα είναι 5,90 ευρώ (live) και 3,90 ευρώ (on demand), ενώ θα υπάρχει και προσφορά και πιο συγκεκριμένο πακέτο εισιτηρίων και για τα πέντε live («Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και «Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι εμβολιάζονται»), στην τιμή των 18,90 ευρώ.

newsbreak.gr