Ο Λευτέρης Χαρίτος για το φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες»: «Υπάρχει happy end, αλλά από κάτω θα μείνουν συντρίμμια»
2 years, 3 months ago
6

Ο σκηνοθέτης και η τηλεοπτική «Ασημίνα» μίλησαν για την επιτυχία της σειράς και το μεγάλο φινάλε

Για την επιτυχία που γνώρισε η σειρά «Άγριες Μέλισσες», αλλά και το μεγάλο της φινάλε μίλησαν ο Λευτέρης Χαρίτος και η Έλλη Τρίγγου.

Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης της σειράς βρέθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και έδωσαν μία μικρή γεύση για το τι να περιμένουν οι τηλεθεατές.

Για την επιτυχία που γνώρισε η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 και τους ρόλους που αγαπήθηκαν σε αυτή δήλωσαν: «Οι ρόλοι έγιναν αγαπητοί ως ρόλοι, όχι οι ηθοποιοί. Έγιναν αγαπητοί από τον κόσμο. Ήταν λίγο και η χρονική στιγμή που έπαιξε τον ρόλο της. Μεσολάβησε αυτή η πανδημία και όλα όσα συμβαίνουν γενικότερα, κι ο κόσμος κλείστηκε μέσα και μεγάλωσε κάπως η ανάγκη να απασχολήσει τον χρόνο του με κάτι όμορφο και δημιουργικό. Ήταν ένας καλός συγχρονισμός. Είχαν ανάγκη οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν κάτι που τους αφορά και να συνδέονται με αυτό».
Ύστερα, ο Λευτέρης Χαρίτος έδωσε στο κοινό μία πρώτη γεύση για το πώς φαντάζεται το μεγάλο φινάλε της σειράς. «Νομίζω η χαρμολύπη είναι αυτό που υπερισχύει. Απόλυτη χαρά δεν υπάρχει. Υπάρχει το “happy end”, αλλά κάτω από αυτό θα μείνουν συντρίμμια. Η περυσινή σεζόν τελείωσε καλά τα τελευταία 20 λεπτά, αλλά πιο πριν είχε γίνει μακελειό. Εμένα μου αρέσει γενικά το happy end, μου αρέσει κάτι να τελειώνει ωραία, δεν θέλω να πεθαίνουν όλοι. Μου αρέσει όμως, να είναι και δικαιολογημένο το happy end. Μην είναι απλά από μηχανής Θεός, τύπου τελειώσαμε κι όλα καλά. Νομίζω έτσι θα είναι. Μια μίξη», είπε χαρακτηριστικά.