Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι συντετριμμένος μετά τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι
1 year, 3 months ago
6

Όπως έχει γίνει γνωστό, το βράδυ της Κυριακής, ο πρίγκιπας Χάρι παραχώρησε συνέντευξη στο δίκτυο ITV.

Τις τελευταίες ώρες τα περισσότερα μέσα σχολιάζουν και μιλούν για τη σοκαριστική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι στον Τομ Μπράντμπι και τις απίστευτες αποκαλύψεις που έκανε τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για τη σχέση που έχει με το κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αισθάνεται προδομένος από τον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι» δηλώνει κοντινό πρόσωπο της οικογένειας

Μιλώντας στα βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο δημοσιογράφος Roya Nikkhah αποκάλυψε ότι ο Γουίλιαμ είναι «συντετριμμένος» από τις αποκαλύψεις που έκανε ο μικρότερος αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι, στο βιβλίο αλλά και στην τηλεοπτική συνέντευξη. «Είναι συντετριμμένος. Έτσι νιώθει. Είναι συντετριμμένος που έχουν βγει τόσα πολλά προσωπικά πράγματα, όπως η σχέση με τον αδελφό του» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Στο βιβλίο, ο δούκας του Σάσεξ μοιράστηκε λεπτομέρειες για έναν άσχημο καυγά που είχαν τα δύο αδέλφια μεταξύ τους και ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν αντίθετος με τη σχέση του με τη Μέγκαν Μαρκλ από την αρχή.

Μετά τη συνέντευξή του και της Μέγκαν με την Όπρα Γουίνφρεϊ πέρισι, στην οποία αποκάλυψαν ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε ρωτήσει τον Χάρι τι χρώμα θα είναι το μωρό τους, το ζευγάρι θεωρήθηκε ότι υπαινίχθηκε ότι κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι ρατσιστές.

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του σε ξένο μέσο, ο Χάρι αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή δεν μιλάει με τον Γουίλιαμ και ότι είχε περάσει «αρκετός καιρός» από την τελευταία φορά που μίλησε με τον αδελφό και τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο.