Όλο το ίντερνετ μιλά για την Λάκη Λαζόπουλο: Είπε σε 3 λεπτά όσα οι άλλοι δεν έλεγαν χρόνια
1 year, 10 months ago
6

Θέση για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς πήρε ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Στο podcast του στο news247, ο Λάκης Λαζόπουλος, έθεσε μερικά ερωτήματα σχετικά με το κοινωνικό και οικονομικό στάτους των υπόπτων και ζήτησε να αλλάξει η νομοθεσία που δίνει στήριξη επί της ουσίας στον εκάστοτε θύτη, ενώ δεν επιτρέπει στο θύμα να διεκδικήσει το δίκιο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος:

«Η κατάσταση με την συμπεριφορά μας απέναντι στις γυναίκες έχει ξεφύγει. Δεν έχει τέλος η αγριότητα. Δεν έχει τέλος η απαξίωση της γυναίκας. Δεν έχει τέλος η αδιαφορία του νομοθέτη απέναντι στην γυναίκα. Διότι στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης δεν είναι ότι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ένας ”λεβέντης” από τους πέντε που βίασαν την κοπέλα. Έτσι μπορεί να έκρινε ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια μαζί με βάση τους νόμους.

 

Το θέμα είναι ότι πίστεψαν τον άνδρα που είπε ότι συναίνεσε η κοπέλα και εξ αρχής παίρνουν το μέρος του. Δεν πίστεψαν τη βιασθείσα αλλά τον νεαρό.

Αν αποδειχτεί ότι είχαν ρίξει αυτό το χάπι που συνηθίζουν να ρίχνουν τα πλουτομ@λ@κισμέv@ στις κοπέλες γιατί έμαθαν απ’ τα σπίτια τους ότι οι άλλοι είναι για να τους εξυπηρετούν (θέλοντας και μη), παρακαλώ τον νομοθέτη τώρα να αλλάξει την διάταξη κι αν θέλει να προστατεύσει τις γυναίκες τώρα να οδηγηθούν ισόβια.

 

Αλλά πως αυτοί εμφανίστηκαν ξαφνικά. Ποιος τους έδωσε αέρα; Ποιος τους αφήνει ανεξέλεγκτους; Ποιος είναι αυτός που άφησε αυτή την χυδαιότητα των καλοφτιαγμένων και πλουτονταήδων να δεσπόζουν στην ελληνική κοινωνία; Ποιος άφησε να πάρουν αξία οι πουράκηδες με τους μπράβους και τις σαμπάνιες , ε τα φυτίλια τα αναμμένα να τρέχουν στα τραπέζια των επιδειξιομανών κομπλεξικών νεογνών της ρεμούλας, των δανείων και της απάτης;», είπε χαρακτηριστικά.

enimerotiko.gr