Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Full in love στις καλοκαιρινές τους διακοπές
1 year, 19 days ago
6

Τις διακοπές τους σε διαφορετικά μέρη απολαμβάνουν το φετινό καλοκαίρι η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης.

Το γνωστό ζευγάρι, αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεων του επιτυχημένου καλαθοσφαιριστή, ετοίμασε τις αποσκευές του και ξεκίνησε να επισκέπτεται τους αγαπημένους του προορισμούς ανά την Ελλάδα. Από την παρέα του δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά τα παιδιά του.

Μετά τις διακοπές σε Κρήτη και Λάρισα, σύσσωμη η οικογένεια Σπανούλη ταξίδεψε στην Πάτμο.

Το βορειότερο νησί των Δωδεκανήσων έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών φέτος και σε αυτή την κατηγορία φαίνεται πως ανήκουν και η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη.

Η οικογένεια μπορεί να βρίσκεται μερικά εικοσιτετράωρα στο νησί, όμως έχει εντυπωσιαστεί από την ομορφιά και την ηρεμία που αποπνέει.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, ως πολύ ενεργή χρήστης στου Instagram, δεν θα μπορούσε να αφήσει τους διαδικτυακούς φίλους της χωρίς βίντεο και φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Έτσι, όποτε έχει χρόνο, απαθανατίζει τα ό,τι της αρέσει περισσότερο και το δημοσιεύει στον λογαριασμό της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, μετά από δέκα χρόνια γάμου και έξι παιδιά, παραμένουν full in love και απολαμβάνουν κάθε στιγμή που βρίσκονται μαζί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου: