Όσκαρ: Τα τρία φορέματα που ψηφίστηκαν online ως τα «καλύτερα» στο κόκκινο χαλί
2 years, 1 month ago
6

Το κοινό είχε την ευκαιρία να ψηφίσει online την αγαπημένη του εμφάνιση –  Κίρα Νάιτλι, Κέιτ Χάτσον και Αντζελίνα Τζολί είναι η τριάδα που εντυπωσίασε περισσότερο στην ιστορία του κινηματογραφικού θεσμού

Βασικό στοιχείο της λαμπερής βραδιάς των Όσκαρ κάθε χρόνο είναι οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί.

Διάσημες κυρίες, αλλά και άνδρες από τον κόσμο της showbiz επιλέγουν τα πιο κομψά σύνολα για την εμφάνισή τους στην τελετή απονομής των Βραβείων της Αμερικανικης Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Φυσικά, λίγοι από αυτούς καταφέρνουν να κλέψουν τις εντυπώσεις ανάμεσα στο πλήθος, αλλά υπάρχουν κι οι εμφανίσεις που έχουν γράψει εποχή στην ιστορία του κινηματογραφικού θεσμού.

Μία πρόσφατη έρευνα του βρετανικού OnBuy.com αποκάλυψε ποιες είναι οι τρεις καλύτερε εμφανίσεις στην ιστορία των Όσκαρ.

Στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται η Κίρα Νάιτλι. Η εμφάνισή της το 2015 στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ με ένα φλοράλ φόρεμα του οίκου Valentinο, το οποίο διακοσμούσαν κάποιες γαλλικές φράσεις κέρδισε τις εντυπώσεις. Την περίοδο εκείνη, η ηθοποιός ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, τη μικρή, Έντι.

Δεύτερη έρχεται η Κέιτ Χάντσον. Η ηθοποιός το 2003 επέλεξε να εμφανιστεί στην τελετή απονομής με ένα Versace δαντελένιο φόρεμα με ουρά, το οποίο είχε ραφτεί ειδικά για την συγκεκριμένη περίσταση.

Την πρώτη θέση της λίστας κατέκτησε η Αντζελίνα Τζολί, με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί το 2004. Η σταρ κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω της στην 76η τελετή απονομής των Όσκαρ, με ένα λουκ εμπνευσμένο από την Μέριλιν Μονρόε και λαμπερά κοσμήματα.

protothema.gr