“Όταν δεν μιλάει το ζευγάρι”: Τα είπε όλα η Βάσω Λασκαράκη με μια φράση για διαζύγια και χωρισμούς
1 year, 6 months ago
6

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένη η Βάσω Λασκαράκη, που πρωταγωνιστεί φέτος ως «Μαίρη» στην κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» του MEGA.

 

Η ηθοποιός σημείωσε αρχικά ότι ήταν μεγάλη επιθυμία της, να συμμετέχει στη νέα δουλειά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: «Ήθελα να επιστρέψω φέτος με μία κωμωδία, το επεδίωξα πολύ… Όταν άκουσα ότι ο Μιχάλης και ο Θανάσης ετοιμάζουν δουλειά, είπα “Τέλος, αυτό είναι”», ανέφερε.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι ο Θανάσης Παπαθανασίου της τηλεφώνησε για να τη ρωτήσει για έναν ηθοποιό: «Του λέω, “Θανάση, τι ετοιμάζετε;”. Μου λέει “Αυτό, σε ενδιαφέρει;”. Και του απαντώ “Θανάση, με κοροϊδεύεις;”».

Η Βάσω Λασκαράκη εξήγησε στη συνέχεια ότι κατά κάποιον τρόπο οι τρεις συνονόματες γυναίκες της σειράς, είναι μία γυναίκα σε διαφορετικές ηλικίες. Η νεότερη Μαίρη, που υποδύεται η Νίκη Λάμη, θέλει να φτιάξει τη ζωή της και να έρθει στο σημείο της Μαίρης της Βάσως Λασκαράκη, αλλά μπορεί να φτάσει εκεί όπου βρίσκεται η Μαίρη της Κατερίνας Ζαρίφη.

Ακόμα χαρακτήρισε τη δική της «Μαίρη» ως: «Πολυεργαλείο του 2022, που δεν της ξεφεύγει τίποτα. Αντιλαμβάνεται για πρώτη φορά ότι ο άντρας της κοιτάζει άλλες γυναίκες. Και η ίδια κοιτάζει άλλους άντρες, αλλά αυτό δεν τη νοιάζει».

 

«Όταν δεν θέλεις να επικοινωνήσεις ένα πρόβλημα, κατά βάθος δεν θέλεις και να το λύσεις»

«Βλέπουμε αυτά τα καθημερινά που τραβάνε τη σχέση πίσω, όχι γιατί τα ζευγάρια δεν αγαπιούνται, αλλά γιατί έχει έρθει ένα παιδί, η δουλειά. Είναι πολύ αστείο. Η κατάσταση είναι αυτή που φέρνει το γέλιο και τον προβληματισμό. Εμείς τα αντιμετωπίζουμε με έναν πολύ κωμικό τρόπο, αλλά δεν παύουν να είναι προβλήματα αληθινά, καθημερινά» συνέχισε μιλώντας για τη σειρά.

Μιλώντας τους λόγους που μπορεί να φθείρουν έναν γάμο, η ηθοποιός απάντησε: «Νομίζω όταν δεν μιλάει το ζευγάρι, είναι η αρχή της καταστροφής. Όταν δεν θέλεις να επικοινωνήσεις ένα πρόβλημα, κατά βάθος δεν θέλεις και να το λύσεις».

Σημείωσε ότι στην πραγματική της ζωή όσες φορές έπραξε με αυτόν τον τρόπο, βρήκε το πρόβλημα μπροστά της «εις διπλούν». H ίδια εκτιμά πως το ζευγάρι είναι καλό να λύνει τα προβλήματά του μόνο του.

 

Τέλος η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε, πότε χάνει την ψυχραιμία της: «Χάνω την ψυχραιμία μου όταν συμβαίνει κάτι στη δουλειά, κάτι με το παιδί, όταν δεν μου βγαίνει το πρόγραμμα όπως το έχω οργανώσει».

enimerotiko.gr