Pamela Anderson: Με έναν 80χρονο η πιο αισθησιακή εμπειρία -Τι αποκαλύπτει για την ερωτική ζωή της
1 year, 2 months ago
6

Σε ιδιαίτερες αποκαλύψεις για την ερωτική της ζωή προχώρησε η Pamela Anderson στην αυτοβιογραφία της, που μόλις κυκλοφόρησε.

Η Pamela αποκαλύπτει πως παρά το γεγονός ότι απολάμβανε το ασταμάτητο σεξ με τον πρώην σύζυγό της Tommy Lee και τις “ζωηρές” νύχτες με τον Julian Assange, έζησε την πιο καυτή της εμπειρία ενώ χόρευε με έναν 80χρονο άνδρα.

Η 55χρονη σταρ στα απομνημονεύματά της γράφει για την πολυτάραχη ζωή της και περιγράφει πώς έμεινε “με κομμένη την ανάσα”, ενώ χόρευε τανγκό με έναν ηλικιωμένο. Η Pamela σημειώνει ότι ο ευγενικός και σταθερός τρόπος με τον οποίο την κράτησε ο άντρας αυτός, ενώ χόρευαν τανγκό, ήταν “η πιο αισθησιακή εμπειρία που βίωσε ποτέ.” Πρόσθεσε ότι η συνάντηση έγινε στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή όταν ήταν γύρω στα 20 και η αίσθηση που είχε ότι την καθοδηγεί ένας “αληθινός άνδρας” ήταν κάτι “που δεν είχε νιώσει ποτέ”

“Με άλλαξε και δεν το ξέχασα ποτέ” έγραψε η Pamela στην αυτοβιογραφία της που κυκλοφορεί υπό τον τίτλο “Love, Pamela”

Η σταρ έχει παντρευτεί πέντε φορές, εκ των οποίων τις δύο με τον ίδιο άντρα. Στο βιβλίο της περιγράφει πώς η φρικτή σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ως παιδί διαστρέβλωσε την αντίληψή της για τις σχέσεις στη μετέπειτα ζωή της.

Εξηγεί, παράλληλα, ότι μετά την κακοποίησή της, θεωρούσε πως έπρεπε να είναι ερωτευμένη με κάποιον αν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του, κάτι που οδήγησε στους βιαστικούς γάμους της.

Η Pamela παντρεύτηκε τον rocker των Motley Crew Tommy Lee το 1995, τέσσερις ημέρες αφού γνωρίστηκαν. Απέκτησαν δύο γιους πριν χωρίσουν το 1998. Παντρεύτηκε τον Kid Rock το 2006, αλλά χώρισαν τέσσερις μήνες μετά και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Rick Salamon δύο φορές, μάλιστα, το 2007 και το 2014.

Το 2020 παντρεύτηκε τον παραγωγό Jon Peters, αλλά ο γάμος τους διήρκεσε μόνο δύο εβδομάδες και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους παντρεύτηκε τον Dan Hayhurst, αλλά χώρισαν έναν χρόνο μετά. Η Pamela παραδέχθηκε ότι ο πρώτος της γάμος με τον Tommy ήταν η μοναδική φορά που ήταν πραγματικά ερωτευμένη, ομολογώντας ότι περνούσαν ολόκληρες ώρες στην κρεβατοκάμαρα τον πρώτο καιρό του γάμου τους.

Περιγράφει ότι έκαναν έρωτα ακόμη κι ενώ αυτή νοσηλευόταν με κύστη στις ωοθήκες και είχε ορό στο χέρι της.

Ο γάμος τους κλονίστηκε μετά το διαβόητο sex tape που διέρρευσε στο Διαδίκτυο το 1995. Στα απομνημονεύματά της υπεισέρχεται και στις άσχημες στιγμές του γάμου της με τον Tommy, συμπεριλαμβανομένων της υποτιθέμενης ενδοοικογενειακής κακοποίησης και της ζήλιας του. Παρά τον ταραχώδη γάμο τους, η Pamela είπε ότι ο Tommy ήταν ο μόνος πραγματικός έρωτας της ζωής της.

Στο βιβλίο περιγράφει και τη φιλία της με τον ιδρυτή των Wikileaks, Julian Assange, τον οποίο επισκεπτόταν συχνά όσο βρισκόταν στην πρεσβεία του Ισημερινού όπου είχε βρει άσυλο και αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη βραδιά όπου είχαν καταναλώσει το διάσημο μεξικανικό αλκοολούχο ποτό μεσκάλ -τύπου τεκίλα- και πέρασαν “μια ελαφρώς ζωηρή, διασκεδαστική νύχτα μαζί με το αλκοόλ” χωρίς,ωστόσο, να μοιραστεί άλλες λεπτομέρειες.

instyle.gr