Παναγιώτης Φασούλας: «Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου μη ψωνισμένο»
1 month, 6 days ago
6

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (20/5) ο Παναγιώτης Φασούλας.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Final Four της Euroleague (21/5), ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μίλησε για την καριέρα του στα παρκέ και έκανε αποκαλύψεις.

«Αλίμονο αν δεν αισθανόσουν κάποιος όταν 15.000 άνθρωποι φωνάζουν το όνομα σου στο γήπεδο! Βεβαίως και αισθάνεσαι, ενώ αισθάνεσαι ακόμα καλύτερα όταν είσαι εκτός έδρας και σε βρίζουν 15.000 άνθρωποι. Λες, «είμαι ακόμα πιο σημαντικός για αυτούς». Είναι μια χαρά να σε βρίζουν. Φαντάζεται κανείς ότι ένας παίκτης που κάνει πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ επηρεάζεται πραγματικά άμα του βρίσουν τη μάνα; Σοβαρολογούμε;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, σχολίασε τον τρόπο που αντιμετώπιζε τη δόξα, ως ένας πολύ καλός παίκτης:

«Υπάρχει άνθρωπος που να μην την ψωνίζει; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Όλοι μας την ψωνίσαμε. Δεν ξέρω πως προσγειώνεσαι, εμείς είμαστε ψωνισμένοι από 17 χρονών. Οπότε δεν θυμάμαι τον εαυτό μου μη ψωνισμένο, αν θεωρείται ψώνιο. Που να θυμάμαι αν άλλαξα, είναι 40 χρόνια πριν που ξεκίνησα. Δεν θεωρούμε ότι είμαστε πιο όμορφοι ή καλύτεροι άνθρωποι, αλλά έχω κάνει κάτι το οποίο είναι σημαντικό στη ζωή μου», εξομολογήθηκε.

in.gr