Παύλος Χαϊκάλης – «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ… Θέλουν αίμα»
2 years, 5 months ago
6

Την απόσυρσή του από το θεατρικό σανίδι έκανε γνωστή ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά τα όσα ακούστηκαν για τη συμμετοχή του στην παράσταση «ΝικόΤΙΤΑΝΙΚΟΣ».

Ο ηθοποιός σε επικοινωνία που είχε με την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε ότι αποσύρεται από την υποκριτική.

Το πρωί της Παρασκευής (26/11) ο ηθοποιός σχολίασε στο «Πρωινό» για πρώτη φορά τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του και τόνισε ότι όλο αυτό δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

«Θέλω να παραμείνω λίγο άνθρωπος. Βλέποντας αυτή την ανθρωποφαγία που υπάρχει. Χωρίς να ξέρουν άνθρωποι, βγαίνουν, μιλάνε, λένε πράγματα, έχουν δικάσει, έχουν βγάλει αποφάσεις… Όταν λέει κάποιος κάτι, παρερμηνεύεται, όλο αυτό εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Δεν έχω βγει δημόσια να κακολογήσω κανέναν, δεν έχω καμία σχέση με την αισθητική που υπάρχει και δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω όταν άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε με τόση κακία για μένα», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν αντέχω τόσο μίσος. Βγήκε άνθρωπος και είπε “πώς ο παραγωγός έκανε πρόταση στον Χαϊκάλη”, γιατί; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή, έχω κάνει κάτι επιλήψιμο; Όχι! Δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν έχω βγει ποτέ να κακολογήσω άνθρωπο, δεν έχω καμία σχέση με την ανθρωποφαγία και γι’ αυτό πήρα την απόφαση… Θέλουν αίμα, να πεθάνω; Δεν θα τους κάνω τη χάρη».

«Είμαι τόσο πικραμένος, έχω δει τόσο μίσος από ένα σύστημα που δεν μπορώ να το σηκώσω. Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κύπρου που με τιμά. Δεν είναι η παράσταση του Χαϊκάλη, αλλά μία συνολική δουλειά» κατέληξε.

in.gr