Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Οι γιατροί σκίζαν τα ιμάτιά τους ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδί, η Φρατζέσκα είναι ένα θαύμα!»
2 years, 1 month ago
6

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη “Μαμα-δες” και προβλήθηκε σήμερα, Παρασκευή, στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, αποκάλυψε πως οι γιατροί είχαν αποκλείσει οποιαδήποτε πιθανότητα να κάνει παιδί.

 

Η κόρη της Πέγκυς Τρικαλιώτη είναι ένα θαύμα

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να κάνει παιδί. και υπογράμμισε ότι η κόρη της είναι ένα θαύμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιατρών.

Είπαν στην Πέγκυ Τρικαλιώτη ότι δεν θα μπορέσει να μείνει έγκυος ούτε με εξωσωματική

Όπως επεσήμανε η Πέγκυ Τρικαλιώτη «η Φρατζέσκα είναι ένα θαύμα, γιατί ήτανε να μην έρθει. Όλοι οι γιατροί σκίζαν τα ιμάτιά τους ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνω ποτέ παιδί. Την ώρα που μου έλεγε ο γιατρός ότι δε θα μπορέσω να κάνω ποτέ παιδιά, ήμουν στο αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφό μου. Με πήρε να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει και μου είπε “για σένα έχει τελειώσει Πέγκυ μου αυτό οριστικά”. Σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε στο τηλέφωνο. Του λέω δε μπορώ; Ούτε με εξωσωματική; Μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα. Θυμάμαι ότι είπα στον Θανάση να σταματήσει στην άκρη το αυτοκίνητο. Άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω και να κλαίω».

 

enimerotiko.gr