«Πέταξε» από το επί κοντώ στο OnlyFans – «Γιατί να χρησιμοποιούν άλλοι τις φωτογραφίες μου και να μην το κάνω μόνη μου;»
1 month, 4 days ago
6

Από τον στίβο στο OnlyFans… Η γνωστή αθλήτρια, Αλίσα Νιούμαν, η οποία αποφάσισε να κάνει μία δεύτερη καριέρα στην συνδρομητική πλατφόρμα για ενήλικους.

Η Καναδή πρωταθλήτρια του επί κοντώ, με παρουσία σε τελικούς μεγάλων διοργανώσεων, αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στη γνωστή πλατφόρμα, προκειμένου να βγάλει επιπλέον χρήματα ανεβάζοντας φωτογραφίες της.

 

Η ίδια μιλώντας στην Daily Mail εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή τη κίνηση: «Ξέρω τι θέλω στη ζωή μου και δεν θέλω κανέναν να επεμβαίνει. Όποιος το κάνει, τον πετάω από τη ζωή μου. Είτε μου αρέσει, είτε όχι, έχω σεξουαλικοποιηθεί στο άθλημά μου λόγω των ρούχων, ή της ομορφιάς μου. Όταν εμφανίζομαι με το μπουστάκι να αγωνιστώ, είτε ακόμη και με ολόσωμο, συνεχώς δέχομαι σχόλια. Δεν σταματά αυτό» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν αποφάσισα να μπω στον κόσμο του OnlyFans ήταν σημαντικό για μένα να έχω τον έλεγχο του τι ανεβάζω. Δεν ανεβάζω γυμνές φωτογραφίες, αλλά χρησιμοποιώ την πλατφόρμα για να έρθω σε επαφή με τους θαυμαστές μου».

 

«Και από τη στιγμή που με υπάρχει αυτή η σεξουαλικοποίηση στο πρόσωπό μου στα ΜΜΕ, σκέφτηκα πως γιατί να μην το κάνω μόνη μου και να έχω το ανάλογο κέρδος; Όσο μεγαλώνεις είναι ωραίο να βλέπεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται σε αυτό που θες. Μέχρι να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είχα αυτή την αίσθηση της δύναμης που έχω τώρα για τη ζωή μου», κατέληξε.

enikos.gr