Pierce Brosnan: Περήφανος μπαμπάς στην έκθεση ζωγραφικής του γιου του
11 months, 23 days ago
6

Pierce Brosnan είναι ένας περήφανος μπαμπάς. Ο Χολιγουντιανός σταρ βρέθηκε στην έκθεση ζωγραφικής του γιου του, Paris Brosnan, και εξέφρασε την περηφάνια για το έργο του αλλά και την αγάπη του για τον μικρότερο γιο του.

Ο Pierce Brosnan ανέβασε φωτογραφίες του 22χρονου γιου του μπροστά στα έργα του και σημείωσε στη λεζάντα: “Συγχαρητήρια Paris για την έκθεσή σου στο Robina Benson Design House που βρίσκεται στην 8311 Melrose Ave, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια”

Φωτογράφος είναι η σύζυγος του Pierce και μητέρα του Paris, Keely Shaye Brosnan, ενώ ο σταρ, σ’ ένα από τα στιγμιότυπα, κοιτάζει τον γιο του όλο καμάρι.

Ίσως η έγκριση του πατέρα του ήταν σημαντική για τον Paris, αφού και ο ίδιος ο Pierce είναι δεινός ζωγράφος και ετοιμάζεται επίσης για τη δική του, προσωπική έκθεση ζωγραφικής. Ο πρώην James Bond ετοιμάζει να εκθέσει τα έργα του στις 13 Μαΐου στη Σάντα Μόνικα του Λος Άντζελες.

Ο Paris εργάζεται ως μοντέλο και περπατά στις πασαρέλες για τους Moschino και Dolce & Gabbana, ενώ ζωγραφίζει και αυτός εκφράζοντας την καλλιτεχνική του τάση.