Πρίγκιπας William: Έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο με μια… ιστορική αγκαλιά
1 year, 1 month ago
6

Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό των γυναικείων ομάδων ποδοσφαίρου Αγγλίας-Γερμανίας στο πλαίσιο του Euro 2022 ο πρίγκιπας William είχε ανεβάσει ένα βίντεο μαζί με την πριγκίπισσα Charlotte φανατική του ποδοσφαίρου και υποστηρίκτρια της εθνικής γυναικείας ομάδας.

Έτσι, όπως ήταν φυσικό, ο Δούκας του Κέμπριτζ πανηγύρισε σαν μικρό παιδί τη μεγαλειώδη και ιστορική νίκη των Lionesses, των λιονταρίνων του ποδοσφαίρου της Αγγλίας. Μάλιστα, πάνω στη χαρά ξέχασε και το βασιλικό πρωτόκολλο και δεν συγκράτησε τον ενθουσιασμό του δίνοντας μια σφιχτή αγκαλιά στην αρχηγό της εθνικής ομάδας, Leah Williamson.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Ο πρίγκιπας William έσφιξε το χέρι όλων των παικτριών, αγκάλιασε την αρχηγό, ενώ εγκωμίασε την Chloe Kelly, που πέτυχε το γκολ το οποίο έκρινε τον αγώνα.

Η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισσάβετ ήταν εκείνη που ηγήθηκε των συγχαρητήριων μηνυμάτων λέγοντας στην ομάδα μέσω ανακοίνωσης “όλες έχετε δώσει ένα παράδειγμα που θα αποτελέσει έμπνευση για τα κορίτσια και τις γυναίκες σήμερα και για τις μελλοντικές γενιές“.

 

 

Photo by FRANCK FIFE/AFP via Getty Images
instyle.gr