Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα: Μαζί με τον γιο του Ολυμπιονίκη στην Επίδαυρο
1 year, 8 months ago
6

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε στην Επίδαυρο με τη συντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα, και τον γιο του, Νικόλα, για να παρακολουθήσει την παράσταση «Ιφιγένεια αν Αυλίδι».

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και η πρωταθλήτρια άλμα επί κοντώ διατηρούν δεσμό από το 2021. Οι δυο τους διατηρούν χαμηλό προφίλ, δεν απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή και πάντα φροντίζουν να χαμογελούν στους φωτογράφους.

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί δημόσια τον περασμένο Νοέμβριο και με αυτό τον τρόπο επιβεβαίωσαν τη σχέση τους.

Πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την «Ιφιγένεια αν Αυλίδι» και μαζί τους βρισκόταν και ο γιος του Ολυμπιονίκη, Νικόλας.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, φορούσε ένα φόρεμα με ιδιαίτερο print και φλατ σανδάλια, ενώ ο Πύρρος Δήμας επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο και βερμούδα.

Ο Ολυμπιονίκης είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, της Ελένης, του Βίκτωρα, της Μαρίας και του Νικόλα.

Δείτε τις φωτογραφίες του ζευγαριού:

Dimas__2__2
Dimas__1__2

Oι δύο αθλητές γνωρίζονται εδώ και χρόνια μέσα από τα στάδια και τους αγώνες. Ωστόσο, πιο κοντά βρέθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, όταν συνέπεσαν ως καλεσμένοι στην ίδια γιορτή. Συνομιλώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις, διαπίστωσαν πως έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους – αρκετά για να γίνουν τις επόμενες ημέρες ζευγάρι.

Ποια είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, αρχικά με το άλμα σε μήκος, αργότερα με το τριπλούν και στη συνέχεια με το άλμα επί κοντώ. Είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) της Αθήνας.

Ως αθλήτρια του επί του κοντώ έζησε ξεχωριστές στιγμές και επιτυχίες, με μεγαλύτερη την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αθήνας (2006) και το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2007.

Κλείσιμο

Συμμετείχε σε δύο διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων, το 2004 και το 2008, και έχει καταρρίψει 8 φορές το πανελλήνιο ρεκόρ. Σήμερα, η Αφροδίτη Σκαφίδα εργάζεται ως personal trainer, προπονήτρια στίβου και προπονήτρια φυσικής κατάστασης.

Η πρωταθλήτρια μάλιστα είχε δεχτεί πρόταση για το «Survivor» Ελλάδας – Τουρκίας το 2019, την οποία και δέχτηκε. «Την πρόταση για το “Survivor” τη δέχτηκα για τους συγκεκριμένους λόγους που χαρίζουν επιπλέον αναγνωρισιμότητα. Εκείνο το διάστημα εγώ ετοίμαζα έναν δικό μου σύλλογο στίβου για παιδιά. Η πρόταση για το παιχνίδι ήρθε συνδυαστικά και δέχτηκα. Δυστυχώς όμως όταν βγήκα από το παιχνίδι δεν πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου, διότι ο δήμαρχος της Βάρης δεν μου έδινε έδρα».

Τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο και μετά η Αφροδίτη Σκαφίδα κατάφερε να ξεχωρίσει, με αποτέλεσμα ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί να την καλέσει την επόμενη χρονιά να συμμετάσχει και στο τούρκικο παιχνίδι «Exathlon», που γυρίζεται επίσης στον Άγιο Δομίνικο. «Ήμουν η μοναδική Ελληνίδα που έφτασε στον τελικό και μάλιστα με πείσμα, γιατί προωθούσαν μια Τουρκάλα» είχε πει η Αφροδίτη Σκαφιδά.

protothema.gr