Reese Witherspoon: Ποζάρει με την κόρη της στα γενέθλιά της και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό
1 year, 7 months ago
6

Η Reese Witherspoon διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την κόρη της, που είναι καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της Ryan Phillippe. Η γνωστή ηθοποιός και παραγωγός βλέπει την κόρη της να γίνεται κλώνος της και μέσα της φουντώνει η σπίθα της περηφάνειας.

Η Ava Phillippe διαθέτει πανέμορφα χαρακτηριστικά και όταν κανείς την κοιτάζει είναι σαν να βλέπει την μητέρα της σε νεότερη ηλικία. Η νεαρή 23χρονη κοπέλα έχει φύση καλλιτεχνική και καταπιάνεται με πολλές ασχολίες όπως η ζωγραφική, η μουσική και το μόντελιγνκ.

Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου κόρη, Άβα!! Κάθε μέρα που σε βλέπω να γίνεσαι η πιο εκπληκτική γυναίκα είναι ένα υπέροχο δώρο. Η γιγαντιαία καρδιά σας, το γενναιόδωρο πνεύμα και η ατελείωτη δημιουργικότητά σας με εμπνέουν κάθε μέρα. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ”, έγραψε η Reese Witherspoon στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Η ηθοποιός φροντίζει παρά τα δύο διαζύγια που έχει λάβει να βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά της ως μητέρα και ως φίλη. Η ίδια είχε δηλώσει στο περιοδικό Glamour ότι τα παιδιά της είναι συνεχώς στο μυαλό της. “Δεν νομίζω ότι έχει περάσει μια ώρα από τη ζωή μου από τότε που γεννήθηκε η Ava που δεν σκέφτομαι τα παιδιά μου”, ανέφερε η Reese Witherspoon. “Το ονομάζω ταινία καταγραφής CNN: Είναι η Ava εντάξει; Ναι. Είναι ο Deacon εντάξει; Ναι. Είναι ο Tennessee εντάξει; Ναι. Επιστροφή στην Ava.”

real.gr