Ρένος Ρώτας: Φοβόμουν ότι θα έρθει ο Δημήτρης Διαμαντίδης να με πλακώσει στο ξύλο
2 years, 6 days ago
6

Ο Ρένος Ρώτα αναφέρθηκε στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματά αλλά και στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο ηθοποιός μίλησε στο Happy Day και θυμήθηκε το παρατσούκλι που του είχαν δώσει στο σχολείο λέγοντας πως από τότε που θυμάται τον εαυτό του ήταν πάντα το καλό παιδί.

«Ήμουν πάντα το καλό παιδί, από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Στο σχολείο με έλεγαν ψηλό και άχαρο. Μόλις τσιμπήσεις λίγο, βρίσκουν και πατάνε σε αυτό» είπε ο ίδιος και συνέχισε: «Δεν είμαι σε σχέση. Πάει καιρός από τότε που φλέρταρα τελευταία φορά. Έτσι κι αλλιώς δεν το έχω εύκολο. Δυσκολεύομαι να φλερτάρω. Πρέπει να έχω γνωρίσει λίγο το άλλο πρόσωπο πρώτα, να έχουμε ανταλλάξει δυο κουβέντες, για να μην το κάνω άκομψα και άτεχνα. Έχει τύχει να με φλερτάρει κοπέλα πιο έντονα. Ενώ ντράπηκα, δε μου πέρασε απαρατήρητο, Μου φάνηκε ενδιαφέρον».

Ο Ρένος Ρώτας αποκάλυψε και μια αστεία ιστορία από τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, τότε που πίστευε ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα πάει να τον πλακώσει στο ξύλο.

«Είχα μια ερωτική σκηνή με τη Βερίνα Χιώτη που είναι γυναίκα του Δημήτρη Διαμαντίδη. Τότε εγώ ήμουν τελείως ψάρι και μου λέγανε ότι θα έρθει ο μπασκετμπολίστας να με πλακώσει στο ξύλο. Λέω, αυτό το επεισόδιο θα βγει στον αέρα, ο άνθρωπος θα το δει, είναι η γυναίκα του… Δε τον συνάντησα ποτέ» είπε.

in.gr