Σάλος με την εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ στα MTV – Δίχασε το Twitter η στολή αστροναύτη [Βίντεο] Ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε ως Moonman τιμώντας το μουσικό κανάλι
1 month, 3 days ago
6

Ο Τζόνι Ντεπ επέστρεψε στη σκηνή μετά την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκες στα MTV Video Music Awards με στολή… αστροναύτη τιμώντας το λογότυπο του μουσικού καναλιού.

«Θέλω απλώς να ξέρετε ότι είμαι διαθέσιμος για γενέθλια, Bar Mitzvahs, Bat Mitzvahs, γάμους, αγρυπνίες, ό,τι χρειαστείτε» λέει αστειευόμενος ο Τζόνι Ντεπ προσθέτοντας: «Ξέρετε κάτι; Χρειαζόμουν τη δουλειά!». Ο διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο από την εμφάνισή του και στο λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Μαντέψτε ποιος; VMA».

 

Η εμφάνιση έκπληξη στα MTV Video Music Awards ήταν το πρώτο του comeback στην αμερικανική τηλεόραση από τότε που ήταν καλεσμένος το 2017 στο talk show του Τζίμι Κίμελ. Και δεν βγήκε στη σκηνή μόνο μία φορά, αλλά αρκετές. Μάλιστα, κάποια στιγμή είπε: «VMAs ας επιστρέψουμε στη γαμ@@@@ μουσική, εντάξει;».

Όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις στα social media ήταν ανάμεικτες με πολλούς να αποθεώνουν τον γοητευτικό ηθοποιό και με άλλους να τον κράζουν για την εμφάνισή του.