Σάλος με βίντεο της Λόπεζ και του Άφλεκ – Έντονες χειρονομίες και ένταση σε κοινή θέα
1 year, 8 months ago
6

Πρώτο θέμα είναι ξανά στο διεθνή μέσα η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αλλά αυτή τη φορά όχι για τον εντυπωσιακό γάμο τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται να τσακώνεται έντονα σε εστιατόριο με τον διάσημο ηθοποιό να κάνει έντονες χειρονομίες κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Το βίντεο που ανέβασε η dailymail κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και όλοι αναρωτιούνται τι μπορεί να συνέβη στην πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού μετά το γάμο του.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο στη λίμνη Κόμο στη βόρεια Ιταλία μετά τον εντυπωσιακό γάμο του στη Τζόρτζια.

Στο βίντεο φαίνεται ο Μπεν Άφλεκ να κουνάει το κεφάλι του και να μιλά γρήγορα, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ τον άκουγε προσεκικά. Ο Χολιγουντιανός σταρ έκανε έντονες χειρονομίες και κάποια στιγμή έσκυψε προς το μέρος της Τζένιφερ, έχοντας ζωηρές εκφράσεις στο πρόσωπό του.

Σε άλλο σημείο οι δυο τους κοιτούσαν φωτογραφίες στο κινητό του Άφλεκ. Ο ηθοποιός κράτησε αρκετές φορές ψηλά το κινητό για να δει με τη γυναίκα του στιγμιότυπα από τον γάμο τους.

Το ζευγάρι αποχώρησε χαμογελώντας πιασμένοι χέρι-χέρι.

in.gr