Σάσα Μπάστα – Οι δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, ο κοροναϊός και οι κρίσεις πανικού
2 years, 1 month ago
6

Η Σάσα Μπάστα εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή Happy Day.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε τη δύσκολη εμπειρία που είχε από τη νοσηλεία της με κοροναϊό και τις κρίσεις πανικού που της προκλήθηκαν, ενώ αποκάλυψε ότι έπαθε υπερκόπωση τρεις φορές μέσα σε μια μόλις εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, η Σάσα Μπάστα είπε:

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν πέρασα κορονοϊο και όσα ένιωθα στην κρίση πανικού δε με άφηνε με τίποτα να ηρεμήσω. Ήξερα ότι είναι στο μυαλό μου αλλά και μόνο το ότι έχεις κορονοϊό και σε χτυπάει στην αναπνοή και τα πνευμόνια… με όλα αυτά που έχεις ακούσει και μετά το ζεις… τελικά ήταν όλα στο μυαλό μου αλλά είναι τόσο δύσκολο.

Λες θα πάω τώρα στο νοσοκομείο, εκεί είναι όλοι σαν εμένα κι αν με κρατήσοουν μέσα; Δε ξέρεις αν είναι κρίση πανικού ή είναι αυτό. Κόλλησα μετά το Πάσχα, μας πήγε λίγο ντόμινο. Εγώ, η κολλητή, ο κολλητός, μαμά, μπαμπάς. Ευτυχώς οι δικοί μου άνθρωποι είχαν όλοι εμβολιαστεί.

Επειδή είμαι αρρωστοφοβική τρίτη μέρα πήγα στο νοσοκομείο. Βέβαια αν δε μου έλεγαν άλλοι ότι είμαι θετική δε θα το καταλάβαινα ούτε εγώ γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Πέρασε ευτυχώς και να μην ξανάρθει. Ήμουν η πρώτη που θα εμβολιαζόταν στην ηλικία των 30 αλλά κόλλησα πέντε μέρες πριν. Τον προηγούμενο μήνα χρειάστηκε να νοσηλευτώ λόγω υπερκόπωσης. Μέσα σε μια εβδομάδα έπαθα τρεις φορές υπερκόπωση»

 

in.gr