Scarlett Johansson: Το ξέσπασμα της διάσημης ηθοποιού – «Έπαιζα το αντικείμενο του πόθου, με εγκλώβισαν στο ρόλο του sex symbol»
1 year, 4 months ago
6

Η Scarlett Johansson, μία από τις ωραιότερες γυναίκες ηθοποιούς έχει υποδυθεί στη διάρκεια της καριέρας της, ρόλους sex symbol. Ωστόσο πλέον η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ αναλαμβάνει κόντρα ρόλους, που δεν έχουν καμία σχέση με εκείνους που αναγκαζόταν να αποδέχεται στο παρελθόν.

Μάλιστα σε δηλώσεις της πρόσφατα η Scarlett Johansson κατηγόρησε ευθέως τον πρώην μανατζέρ της, για τις επιλογές του που επηρέασαν την καριέρα της αρνητικά.

«Έγινα κάτι σαν ενζενί. Τα νέα κορίτσια αντικειμενοποιούνται με αυτό τον τρόπο και αυτό είναι γεγονός, έτσι πιστεύω πως σε οποιοδήποτε κουτάκι κι αν κατηγοριοποιείσαι, σε βάζει σε αυτή την τροχιά για το πώς η ζωή σου θα συνεχίσει. Τώρα, προφανώς οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να επιλέξουν τον δικό τους δρόμο» τόνισε η Scarlett Johansson.

Την ίδια ώρα, η 38χρονη ταλαντούχα ηθοποιός επισήμανε ότι είχε εγκλωβιστεί στην εικόνα του sex symbol.

«Με κάποιον τρόπο με προετοίμαζαν να γίνω από μικρή αυτό που αποκαλούν ηθοποιό “σεξοβόμβα”. Έπαιζα την άλλη γυναίκα και το αντικείμενο του πόθου. Ξαφνικά, βρήκα τον εαυτό μου στη γωνία, λες και δεν μπορούσα να βγω από εκεί».

Η Scarlett Johansson τα τελευταία χρόνια μιλάει σχετικά με τους ρόλους που ενσάρκωσε παλαιότερα. Πριν έναν χρόνο επισήμανε τον τρόπο, τον οποίο αντιμετωπίζεται ο χαρακτήρας που υποδύεται στο blockbuster του 2010 από τη Marvel, Iron Man 2.

Η διάσημη ηθοποιός ήταν η πρώτη φορά που κατέκρινε για πρώτη φορά την υπερβολική σεξουαλικοποίηση της Black Widow λέγοντας χαρακτηριστικά.

«Ενώ το Iron Man 2 ήταν πραγματικά διασκεδαστικό και είχε πολλές υπέροχες στιγμές, ο χαρακτήρας που υποδύθηκα ήταν τόσο σεξουαλικοποιημένος. Ήταν σχεδόν σαν να αναφερόμαστε σε ένα κομμάτι κρέας» δήλωσε η Scarlett Johansson.

instyle.gr