Shakira: Η μαρμελάδα «πρόδωσε» την απιστία του Gerard Pique – Η «μάγισσα» πρώην πεθερά και ο τοίχος ανάμεσά τους
1 year, 3 months ago
6

Κλιμακώνεται ο “πόλεμος” Shakira–Gerard Piqué, με την Κολομβιανή σουπερστάρ να εκδικείται με τους στίχους των τραγουδιών της τον άπιστο πρώην σύντροφό της και τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα να δίνει απαντήσεις με τον τρόπο του.

Τελευταία έρχονται στη δημοσιότητα όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον χωρισμό τους, μετά την απιστία του Gerard Piqué με την 23χρονη φοιτήτρια Clara Chía, ενώ αποκαλύπτεται το παρασκήνιο που οδήγησε στον επικό χωρισμό. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Shakira φέρεται να ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της έχει σχέση με άλλη γυναίκα όταν ανακάλυψε ένα άδειο βάζο μαρμελάδας στο ψυγείο.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε την απιστία του συντρόφου της όταν ανακάλυψε ότι το βάζο της μαρμελάδας είχε αδειάσει ενώ εκείνη έλειπε. Σύμφωνα με το ShowNews Today, η Shakira ήξερε καλά πως ο Gerard και τα παιδιά τους δεν έτρωγαν καθόλου μαρμελάδα φράουλα και έτσι υπέθεσε ότι κάποιος άλλος έμενε στο σπίτι τους.

Η Shakira επέστρεψε σπίτι έπειτα από μία περίοδο που ήταν μακριά, όταν παρατήρησε το άδειο βάζο στο ψυγείο, κάτι που της έκανε εντύπωση καθώς κανείς από την οικογένειά της δεν έτρωγε τη συγκεκριμένη μαρμελάδα. Φέρεται να κάνει αναφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό με το βιντεοκλίπ του τραγουδιού της Te Felicito, όπου τη βλέπουμε να ανοίγει το ψυγείο.

Αυτή η πληροφορία έρχεται μετά την είδηση ότι η Κολομβιανή σταρ ξεκίνησε να χτίζει τοίχο θέλοντας να διαχωρίσει το σπίτι της από αυτό της πρώην πεθεράς της, μετά τον χωρισμό από τον Gerard. Το ακίνητό της συνδέεται σε μερικά σημεία με αυτό των πρώην πεθερικών της και έτσι η τραγουδίστρια θέλει να τα διαχωρίσει, σύμφωνα με τη Marca.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο ακίνητο της Βαρκελώνης εντοπίστηκε μια μπετονιέρα. Πέρα όμως από τον τοίχο που υψώνει ανάμεσα στην ίδια και την πεθερά της, η Shakira τοποθέτησε στο μπαλκόνι της που κοιτάζει προς αυτό της μαμάς του Piqué μία κούκλα μάγισσα.

Μάλιστα, η σταρ άκουγε στη διαπασών το νέο τραγούδι με το οποίο εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του πρώην συντρόφου της και της Clara Chía.

instyle.gr