Shawn Mendes: Φουντώνουν οι φήμες για ειδύλλιο του 24χρονου τραγουδιστή με την 51χρονη χειροπράκτη
1 year, 2 months ago
6

Ο Shawn Mendes εθεάθη με τη φημολογούμενη σύντροφό του, τη δρ. Jocelyne Miranda σε άλλο ένα ραντεβού στο Λος Άντζελες, με το ζευγάρι να επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους.

Ο 24χρονος τραγουδιστής πήγε για πεζοπορία με την 51χρονη χειροπράκτη στο Runyon Canyon Park το πρωί της Τρίτης, έπειτα από μήνες εικασιών για τη σχέση του ζευγαριού. Ο Mendes εντυπωσίασε με το καλογυμνασμένο κορμί του, καθώς επέλεξε να μην φορέσει το μπλουζάκι του, επιδεικνύοντας τους γραμμωμένους κοιλιακούς του.

Το ζευγάρι, το οποίο εθεάθη για πρώτη φορά μαζί το περασμένο καλοκαίρι, όταν είχε πάει για γεύμα, έχει εμφανιστεί μαζί κατά καιρούς μετά τον χωρισμό του τραγουδιστή από την Camila Cabello, τον Νοέμβριο του 2021.

Πιο πρόσφατα, η Miranda συνόδευσε τον Mendes σε ένα πάρτι μετά τα Grammys, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι θαυμαστές υποστήριξαν ότι η σχέση τους ήταν αυστηρά επαγγελματική.

Η Miranda έχει συνεργαστεί με διασημότητες όπως ο Post Malone και ο Justin Bieber. Το ζευγάρι είχε, επίσης, φωτογραφηθεί μαζί σε ένα μπακάλικο στο Λος Άντζελες και έκανε παρέα στο σπίτι του Mendes στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Τα νέα για το πιθανό νέο ειδύλλιο του Shawn Mendes έρχονται έπειτα από περισσότερο από έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του από την Camila Cabello, με την οποία είχε σχέση για τρία χρόνια.

instyle.gr