«Σείστηκε» το Κατράκειο: Η μητέρα του Μαζωνάκη χορεύει ζεϊμπέκικο στη συναυλία του κι αuτός πέφτει… στα πατώματα
1 year, 7 months ago
6

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε στη γειτονιά του, χθες, Πέμπτη, δίνοντας μία συναυλία στο Κατράκειο Νίκαιας και η μητέρα του χόρεψε ζεϊμπέκικο, κάνοντας τον τραγουδιστή να πέσει στα πατώματα.

 

Όταν ανέβηκε στη σκηνή, ο τραγουδιστής υπογράμμισε «είμαι ο Γιώργος της γειτονιάς, αλλά άμα θέλω και ο άνδρας τη χρονιάς», συνηθίζοντας να αστειεύεται με το κοινό του, το οποίο τον αποθέωσε, για ακόμη μία φορά.

Η αδυναμία του Γιώργου Μαζωνάκη στη μητέρα του

Μάλιστα, ανάμεσα στο κοινό ήταν και οι γονείς του, που έψαχνε ο τραγουδιστής από την αρχή της συναυλίας, ενώ στα μισά του τραγουδιού «Ώρες μικρές», σταμάτησε τους μουσικούς για να καλέσει τη μητέρα του στη σκηνή.

 

«Σε αυτό το σημείο θέλω να πω του πατέρα μου να ανεβάσει τη μάνα μου στη σκηνή να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο άμα γουστάρει, γιατί άμα δε γουστάρει μπορεί να με βρίσει κιόλας», επεσήμανε, καλώντας τη μητέρα του Κλειώ – που γιόρταζε μάλιστα χθες- στη σκηνή.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στα πατώματα για τη μητέρα του

Εκείνη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του γιου της και μετά από λίγη ώρα, ο Γιώργος Μαζωνάκης γονάτισε στη σκηνή για να της τραγουδά, όσο εκείνη χόρευε και φυσικά ακολούθησε έντονο χειροκρότημα από το κοινό.