Σμαράγδα Καρύδη: Αυτή την ερωτική σκηνή με τον Θοδωρή Αθερίδη δεν θα ξεχάσει ποτέ
4 days ago
6

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Φίλα τον βάτραχό σου», Σμαράγδα Καρύδη, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και διηγήθηκε ιστορίες από τα γυρίσματα.

«Η σειρά αγαπήθηκε γιατί ήταν μια ερωτική ιστορία και είχαμε ωραία χημεία με τον Θοδωρή ως ζευγάρι. Από τον ρόλο μου θυμάμαι ότι γενικά βασανιζόμουν μέχρι που γνώρισα τον έρωτα. Οι πολύ αστείες σκηνές στη σειρά ήταν συνήθως αυτές με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Αυτοσχεδιάζει διαρκώς», ανέφερε η ηθοποιός, εξαίροντας παράλληλα και τον Γιάννη Ζουγανέλη.

«Ο κόσμος έβλεπε τη σειρά, είχε μεγάλη επιτυχία, παρόλα αυτά με φωνάζαν «Ντάλια»», σχολίασε χιουμοριστικά, χωρίς να ξεχνά τον αγαπημένο ρόλο της «Ντάλιας», στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Στο Παρά 5».

«Σε μια ερωτική σκηνή με τον Θοδωρή, τα λόγια μας φαίνονταν αστεία και αρχίσαμε να μιλάμε σαν τον Παπανδρέου και τον Καραμανλή. Η σκηνή παίχτηκε έτσι», πρόσθεσε σχετικά με τη συνεργασία της με τον Θοδωρή Αθερίδη.

«Από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς, θυμάμαι έναν γάμο που τον κάναμε άνοιξη και δεν μπορούσα να κάνω το γύρισμα γιατί είχα μια τρομερή αλλεργία! Σε όλο το γύρισμα έκλαιγα και σταματάγαμε. Ήταν ένα δράμα αυτός ο γάμος», κατέληξε.