Σούσουρο με την Παναγιώταρου: Ιδού η πρώτη αντίδραση μετά την ξαφνική αποχώρηση του Σχίζα από το Survivor
1 year, 1 month ago
6

Σοκ προκάλεσε η ανακοίνωση του Στάθη Σχίζααποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star ξαφνιάζοντας τους πάντες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο δημοφιλής παίκτης του Survivor και νικητής του περσινού κύκλου, οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα με την προσωπική του ζωή στο παιχνίδι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελευθερία Ελευθερίου, σε ανυποψίαστο χρόνο, παραδέχτηκε στον Στάθη Σχίζα ότι ουδέποτε έλαβε μηνύματα και σχόλια από την σύντροφό του, λέγοντας πως όλα αυτά που του μετέφερε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν από τη φαντασία της.

«Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι! Έχει να κάνει με την σύντροφο σου. Δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα για εσένα, δεν μου είχε πει καν να σου πω χαιρετίσματα ούτε ότι σ’ αγαπάει ούτε ότι σε σκέφτεται ούτε τίποτα. Δεν μου ανέφερε καν το όνομα σου και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό», ήταν τα λόγια της Ελευθερίας στον Στάθη.

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας

Στο συμβούλιο του νησιού ο Στάθης Σχίζας εξέπληξε τους πάντες με την απόφασή του να μείνει εκτός παιχνιδιού.

«Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι. Τέλος, είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη η απόφασή μου. Σεβαστείτε έστω αυτό που λέω: Μετά από ώριμη σκέψη, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Εγώ χαίρομαι που θα βγω έξω και θα μπορώ να κοιτάξω τον κόσμο στα μάτια. Γυρνάω στην κόρη μου, στην γυναίκα μου, στην οικογένειά μου. Τέλος! Είναι δικιά μου απόφαση», ήταν τα τελευταία λόγια του Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star.

Το Twitter δικάζει την Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προβλημάτισε τους χρήστες του twitter, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, αλλά και το τι πραγματικά συνέβη πίσω από την αποχώρησή του. Η αιτιολογία που έδωσε ο παίκτης του Survivor δεν φαίνεται να έπεισε τους τηλεθεατές.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε για την αποχώρηση του συντρόφου της, δηλώνοντας πως τον περιμένει και πάλι πίσω.

«Φεύγεις με το ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά σου. Και πάνω απ’ όλα με το κεφάλι ψηλά. Η ψυχική υγεία δεν εξαγοράζεται με κανένα έπαθλο και καμιά χρηματική αμοιβή. Σε περιμένω», έγραψε στην ανάρτησή της.

Στάθη Σχίζα