Σπαλιάρας σε Τεντόγλου: ««Μίλτο, παιδί μου, βγάζουμε ρούχα και παπούτσια πριν πηδήξουμε»»
1 year, 2 months ago
6

«Έριξε» το instagram το σχόλιο του ηθοποιού και πρώην μοντέλου για την ακύρωση της επίδοσης του χρυσού Ολυμπιονίκη 8,40μ. λόγω παπουτσιών

ΟΓιάννης Σπαλιάρας στηρίζει τον κορυφαίο άλτη του μήκους, Μίλτο Τεντόγλου, αφού δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση του τελευταίου σχετικά με την ακύρωσή της επίδοσής του λόγω του παπουτσιού του.

Έτσι με μια χιουμοριστική ανάρτηση έγραψε: «Στο είχα πει Μίλτο παιδί μου… βγάζουμε ρούχα και παπούτσια πριν πηδήξουμε… πήγαινε τώρα θυμωμένος να τους γα……».

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια ήταν πάρα πολλά.

 

 

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε 8.40μ σε μίτινγκ στο Τόρουν και ανέβηκε στο Νο1 του κόσμου για το 2023.

Σε εκείνον τον αγώνα, στον οποίο κανείς δεν έλεγξε τα παπούτσια του πριν αυτός ξεκινήσει τον αγώνα, φορούσε τα Adidas παπούτσια μήκους, την έκδοση Black Panther. Μια Limited Edition σειρά αγωνιστικών παπουτσιών. Όπως προέκυψε αργότερα, όμως, τα παπούτσια αυτά είναι το μοντέλο Ambition 2 που απαγορεύεται να χρησιμοποιείται σε αγώνες μήκους.

Ο ίδιος, μετά από αυτή την κίνηση της World Athletics, έκανε ένα post στο Instagram και απευθυνόμενος στην ομοσπονδία διαμαρτυρήθηκε για αυτή την άδικη απόφαση συγκρίνοντας τα δύο παπούτσια μήκους: το ένα (πρώτη φωτογραφία) που φόρεσε στον αγώνα αλλά τελικά δεν επιτρεπόταν και το δεύτερο (στη δεύτερη φωτογραφία) που επιτρέπεται κανονικά. Και όπως φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες, είναι τα ίδια παπούτσια σε άλλο χρώμα.