Σπύρος Μπιμπίλας: «Λυπάμαι για τους ηθοποιούς που πάνε στα ριάλιτι, δεν τους κάνει καλό»
1 year, 2 months ago
6

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για την απόφαση κάποιων ηθοποιών να συμμετέχουν σε ριάλιτι και εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τους συναδέλφους του που δήλωσαν συμμετοχή στο Survivor εξέφρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και δήλωσε πως είναι απογοητευμένος από κάποιους ηθοποιούς που έλαβαν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου και την αποχώρησή του από την θεατρική παράσταση για να συμμετάσχει στο Survivor δήλωσε: «Εγώ δεν είδα τον Γιάννη Χατζηγεωργίου στο Survivor, όχι. Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Απορώ, γιατί το βλέπει ο κόσμος. Τόσο σεναριακά οργανωμένο και να το βλέπεις να σε κοροϊδεύουν. Τι να σας πω… Διαφωνώ. Εγώ θέλω να γυρίσει ο Γιαννάκης, να κάνουμε αυτά που κάναμε, να πάμε στα φιλανθρωπικά μας και να διαγράψω αυτήν την σελίδα, δε θα του κάνει καλό. Σε κανένα δεν κάνει καλό παρά μόνο σε κάποιον που έχει χαθεί πάρα πολύ καιρό και βγαίνει ξανά στην επικαιρότητα για κάποιο διάστημα, όπως ο Τριαντάφυλλος θα έλεγα. Στους ηθοποιούς δεν κάνει καλό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Θανάση Βισκαδουράκη«Λυπάμαι που πήγε. Δεν πειράζει, μπορεί να έχει ανάγκη τα χρήματα, αλλά λυπάμαι. Λυπάμαι που τα λέω αυτά, γιατί θα θεωρήσουν ότι τα έχω βάλει με τους φίλους μου τους ηθοποιούς. Μα λυπάμαι που είναι στα ριάλιτι, να πω ότι πετώ από την χαρά μου; Με στενοχωρεί».