Σπύρος Πούλης: Πάνε στη ζούγκλα με τον Ταρζάν και μετά έρχονται να γίνουν ηθοποιοί, διαφωνώ κάθετα Στο μεταξύ, ο ηθοποιός τόνισε πως: «Είναι αστείο να λέει ένας 27 χρονών ότι κουράστηκε επειδή έπαιξε 2 χρόνια σε σίριαλ»
1 year, 1 month ago
6

Ο Σπύρος Πούλης παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη, στη διάρκεια της οποίας τοποθετήθηκε και για την επιλογή που κάνουν παίκτες ριάλιτι, να ασχοληθούν με την υποκριτική.

Ο ίδιος εξέφρασε τη διαφωνία του με αυτό, μιλώντας στην εκπομπή «Status».

«Ένας άνθρωπος που έχει πάει σε αυτά τα ριάλιτι, στη ζούγκλα με τον Ταρζάν και έρχονται ξαφνικά να γίνουν ηθοποιοί, διαφωνώ. Διαφωνώ κάθετα. Δηλαδή, πώς ξαφνικά θέλεις να γίνεις ηθοποιός;» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βλέπεις τώρα εδώ, μπορεί να παίξει ένας σε ένα σίριαλ δυο χρόνια και βλέπεις να σου λέει “αισθάνομαι πάρα πολύ κουρασμένος” και είναι 27 χρονών. Λέω: “Από τι; Πού έκανες γυρίσματα τρεις μήνες;”. Ε αυτά τα βρίσκω αστεία, γελάω πάρα πολύ. Και θα γελάω και μπροστά στα μούτρα του».

Ακόμη, ο Σπύρος Πούλης είπε, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του: «Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και υπογράφω για αυτό. Φαίνεται ότι αγαπάει το θέατρο, δεν της έλειπε η δημοσιότητα γιατί την είχε από τις εκπομπές και το ραδιόφωνο. Της αρέσει το θέατρο, το μελετάει και θέλει να το κάνει. Για αυτόν τον άνθρωπο που έχει αυτή την πορεία, όπως η Κατερίνα, λες εντάξει».

protothema.gr