Στάθης Ψάλτης: «Τσακωνόταν συνέχεια με τη Χριστίνα, τη φοβόταν», αποκάλυψε φίλος του
1 year, 10 months ago
6

 «Τη γνώρισε 17 χρονών και η κυρία έλεγε ότι ήταν 22», είπε σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο Μάκης Κωστίνης – Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την πιο πρόσφατη συνέντευξή του

Λεπτομέρειες για τη σχέση του Στάθη Ψάλτη με τη σύζυγό του, Χριστίνα, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο φίλος του, Μάκης Κωστίνης.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Love it», ο ίδιος αναφέρθηκε αρχικά στα πρόσφατα γεγονότα με την εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού, λέγοντας ότι: «Ο δήμαρχος έκανε την εκταφή και εφόσον η σύζυγός του, αποστασιοποιήθηκε τελείως, έπρεπε η κόρη του, η Μαρία, να πάει στον δήμο και να πει ότι θέλει να κάνει εκταφή του πατέρα της. Στο τραπέζι της κηδείας η πρώην σύζυγός του Στάθη μαζί με την κόρη δεν είχαν καλή σχέση με την Χριστίνα, δεν κάθισαν μαζί και έδωσαν δικαιώματα».

Στην πορεία της συζήτησης, ο Μάκης Κωστίνης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τη σχέση του με την τελευταία σύζυγό του. Σχετικά με αυτό δήλωσε: «Η Χριστίνα Ψάλτη εξαφανίστηκε, είχε μίσος. Δεν έδωσε ποτέ τα ρούχα του Στάθη στον αδερφό του, Γιάννη Ρώτα, ο οποίος ήταν στο γηροκομείο.

Ο Στάθης τσακωνόταν συνέχεια με τη Χριστίνα. Κάποια στιγμή μαζεύτηκε μέσα του όλο αυτό, ήθελε να φύγει, να χωρίσει. Ο Στάθης φοβόταν πολύ την Χριστίνα, δεν τον άφηνε να πάει πουθενά. Είχανε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Τη γνώρισε 17 χρονών και η κυρία έλεγε ότι ήταν 22. Όταν ερωτευόταν ήταν πολύ δοτικός, δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο».
protothema.gr