Σταύρος Ζαλμάς: Η αποκάλυψη για το «Άγγιγμα ψυχής» μετά από 22 χρόνια
1 year, 5 months ago
6

Ο Σταύρος Ζαλμάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Ελένη” την Πέμπτη και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων έκανε και μια αποκάλυψε για το “Άγγιγμα ψυχής”, 22 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Είχαν δημιουργηθεί θέματα. Η εκκλησία από την αρχή αντιμετώπιζε αυτή τη παραγωγή με δυσπιστία και καχυποψία διότι φοβόταν μήπως προσβάλλουμε το θρησκευτικό αίσθημα της κοινωνίας ή και την ίδια την εκκλησία“, τόνισε ο Σταύρος Ζαλμάς και πρόσθεσε:

“Γι’ αυτό πάντοτε ήμασταν σε συνεννόηση μαζί τους και πολλές φορές ζητούσαν και τα σενάρια να τα δουν για να ξέρουν την εξέλιξη του ήρωα. Βέβαια, εμείς πάντοτε φροντίζαμε να είμαστε στα πλαίσια του να μην προσβάλλουμε το θρησκευτικό αίσθημα του κόσμου”.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και τη μέχρι πρότινος απουσία του από την τηλεόραση: “Τον αγαπώ πολύ τον φακό και με αγαπάει και αυτός και την αγαπώ πολύ τη δουλειά μπροστά στην κάμερα και με γοητεύει. Το πρώτο σίριαλ που έκανα (σ.σ. ‘Άφρικα’ στο MEGA τη σεζόν 1992-1993), δεν ήταν η πρώτη μου δουλειά. Ήμουν ήδη 12 χρόνια ηθοποιός όταν έκανα το πρώτο μου σίριαλ, και στον κινηματόγραφο και στο θέατρο, όταν προέκυψε η σειρά. Τον ρόλο τον πήρα γιατί μου είπαν ότι θα πάμε στην Αφρική για δύο μήνες. Ήταν γοητευτικό στο μυαλό μου να ταξιδέψω στην Αφρική“.

instyle.gr