Στέφανος Χίος : Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση μέσα σε μπαρ
4 months, 5 days ago
6

Μια αποκάλυψη είχε κάνει ο δημοσιογράφος και εκδότης του «Μακελειού» Στέφανος Χίος πριν από ένα μήνα περίπου. Οπως δήλωσε σε εκπομπή του Αρτ στην οποία εμφανίζεται συχνά, και με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες για παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις και βιασμούς, ο Στέφανος Χίος δήλωσε ο περισσότερο… σεξουαλικά παρενοχληθείς.

Συνεχίζοντας περιέγραψε τη δική του περιπέτεια. Οπως είπε καθόταν κι έπινε ένα ποτό μαζί με δύο πολύ γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, έναν σκηνοθέτη και μία αστρολόγο, μια γυμνάστρια και έναν σχεδιαστή.

Οπως είπε, ένιωσε κάποια στιγμή να του βάζουν ένα χαρτί μέσα στο σακάκι του το οποίο έγραφε «σ’ αγαπώ πολύ, σε θέλω, σε γουστάρω, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα, πάρε με τηλέφωνο».

Ο Χίος, όπως εξομολογείται, αντέδρασε και του είπε: «Ακου να δεις αγοράκι μου ή όπως αλλιώς σε λένε, τρίτο φύλο. Εγώ φιλαράκο, είμαι χωριάτης, δεν πηγαίνω με άνδρες, μ’ αρέσουν οι γυναίκες».

Και συνεχίζει την αφήγηση: «Οταν του τα είπα αυτά η πίεση που ασκούσε πάνω μου ήταν μεγαλύτερη. Οταν… έπεσε η πρώτη σφαλιάρα μέσα στο μπαρ κατάλαβε. Τι; Θα τον άφηνα να μου πιάσει τον κ@@@@;»

«Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Εκοψε πέρα όταν έπεσε ο πρώτος κατακέφαλος αν και μου είπε ότι θα μου κόψει την καριέρα».

Βεβαίως, ο Στέφανος Χίος δεν αποκάλυψε τα ονόματα όσων ήταν μαζί του, ούτε ποιον έδειρε γιατί τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

Δείτε το βίντεο