Στιγμές αγωνίας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σφίχτηκε η ψυχή μου, ας βάλει ο Θεός το χέρι του…»
1 year, 9 months ago
6

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μπορεί να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο με την οικογένειά της, ωστόσο, ανησύχησε με τη φωτιά στην Πεντέλη, που ξέσπασε χθες, Τρίτη, το απόγευμα.

 

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, εξέφρασε τα συναισθήματά της για το δυσάρεστο γεγονός, ενημερώνοντας παράλληλα τους ακόλουθούς της για τις εξελίξεις και όσα μαθαίνει από τα δικά της πρόσωπα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγωνιά για τη φωτιά στην Πεντέλη

Μάλιστα, σήμερα, Τετάρτη, ανέφερε πως δεν μπόρεσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ από την αγωνία της για τη φωτιά στην Πεντέλη, ενώ αργότερα υπογράμμισε πως πολλοί κάτοικοι της περιοχής δεν είχαν βοήθεια και προσπαθούσαν να σώσουν ό,τι μπορούν μόνοι τους.

Οι αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την φωτιά στην Πεντέλη

«Καλή δύναμη σε όσους επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα για να μας προστατέψουν», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε «δεν έχουμε κλείσει μάτι όλη τη νύχτα αγωνιώντας για τη φωτιά που μας απειλεί. Η κατάσταση είναι τραγική και η πυροσβεστική απούσα από πολλά πύρινα μέτωπα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Ο λόφος της Παλλήνης μαζί με εκατοντάδες σπίτια είχε παραδοθεί στις φλόγες και τα πυροσβεστικά ήταν άφαντα. Ήταν παρατεταγμένα στη Μαραθώνος περιμένοντας εντολές όπως είπαν σε δικό μου άνθρωπο που αναρωτήθηκε γιατί δεν επιχειρούν. Είδα τους κατοίκους να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους με τις μάνικες και σφίχτηκε η ψυχή μου. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του».

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτιά στην Πεντέλη

 

 

enimerotiko.gr